NOVOSTI

A1

A1 predstavio novi A1 Alpha telefon – A1 Alpha 21

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Novi uređaj u ponudi A1 operatera zove se A1 Alpha 21. U staklenom kućištu smjestila se trostruka 48 MP kamera. Uz glavni objektiv nalazi se 2 MP makro i 2 MP kamera za dubinske efekte. Zaslon je 6,52 inča, a dostupno je 4 GB RAM-a i 128 GB memorije. Operativni sustav je Android 11.

Evo i kompletne objave:

“Najnoviji A1 Alpha model pametnog telefona – A1 Alpha 21 može se pohvaliti elegantnim staklenim kućištem, trostrukom kamerom visoke razlučivosti od 48 MP koju pogoni umjetna inteligencija (AI), unutarnjom memorijom od 128 GB, velikim zaslonom od 6,52 inča po dijagonali, te najnovijim operativnim sustavom Android 11.

Kao i u slučaju svojih prethodnika, ovaj pametni telefon ima izvanredne performanse za cjenovni razred u kojem se nalazi, pa se može reći da vrhunska izvedba odgovara njegovom stilu. Osim što su pridonijeli razvoju telefona i proveli intenzivna testiranja, A1 stručnjaci pobrinuli su se da uređaj jamči visoku razinu jednostavnosti korištenja i prilagođenosti samim korisnicima. To su postigli pažljivim odabirom dodatnih softverskih komponenata i unaprijed instaliranih aplikacija, te brzom isporukom najnovijih verzija sustava Android.

Trostruka kamera sa stražnje strane telefona potpomognuta je AI-jem, a uključuje glavnu kameru od 48 MP za slike visoke razlučivosti, makro objektiv od 2 MP za detaljne slike izbliza, i dubinsku kameru od 2 MP za umjetnički efekt zamućene pozadine (bokeh). Njezin „4 u 1“ senzor s velikim pikselima omogućuje snimanje jasnih i „čistih“ fotografija, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Zahvaljujući moćnim algoritmima AI-ja, kamera „prepoznaje“ 22 različita prizora te automatski prilagođava postavke pri fotografiranju.

Alpha 21 opremljen je moćnim osmojezgrenim procesorom i memorijom 128 GB i 4 GB RAM-a te bez ikakvih problema omogućuje streaming sadržaja visoke razlučivosti za sve generacije. Osim vrhunskih performansi, ovaj uređaj donosi i dugi vijek trajanja zahvaljujući trogodišnjem jamstvu.

Novi A1 Alpha 21 na hrvatskom je tržištu dostupan po iznimno konkurentnoj cijeni. Time  A1 zadovoljava osnovne potrebe digitalnog životnog stila svojih korisnika te im pomaže da i dalje budu organizirani zahvaljujući opcijama kao što su Smart Album za automatsko razvrstavanje fotografija i namjenski Google Assistant gumb za glasovne naredbe. Uređaj je dostupan u elegantnoj crnoj ili modroj verziji. 

A1 Alpha 21 uz Savršenu tarifu dostupan je za 9 kn jednokratno dok je uz Dobra tarifu dostupan za 9 kn jednokratno te 30 kn mjesečno na 24 rate. Također, uz mobilni uređaj korisnik za 9 kn jednokratno može dobiti i A1 BT slušalice. Iste slušalice uz paket dodatne opreme (cover i screen protector) korisnik može dobiti na poklon ako uređaj kupi u A1 webshopu. Poklon na webshopu uz kupnju A1 Alpha 21 uređaja je dostupan do isteka zaliha”.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1