NOVOSTI

Mobile World Congress 2017

PRVI TEST Alcatel Plus 12

Alcatel Plus 12 je Windows 10 tablet koji se može uz pomoć tipkovnice pretvoriti u tablet ili postaviti u docking mod.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (2 votes)

[pt id=’1748′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Mase je 969 grama, uz premium touch već pri prvom dodiru s tabletom – na stražnjoj strani tableta zadovoljstvo je dotaknuti aluminij s brušenim efektom, dok se na boku s velikim brojem konektora nalazi plastika koja nastavlja u “metalnom stilu”. Niti masom ovaj tablet ne ide ništa niže od naših očekivanja – masa samog tableta je 599 grama, što je trenutno najmanja masa na svijetu za 2-u-1 tablet.
[pt id=’1747′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Vizualno, Alcatel Plus 12 izgleda poput pravog laptopa, tipkovnica daje dobar odziv tipki, uz dovoljno dubok hod te svaki put osjetimo naš pritisak. Tipke su komotno razmaknute za ugodno tipkanje, a touchpad s hrapavijom površinom odlično komunicira s tabletom. 
[pt id=’1749′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Kad ga se izvadi iz dockinga odjednom tablet  izgleda puno veći – i jeste velik jer 12 inča odnosno točnije 11,6” je za tablet ipak dosta. Ali, moguće ga je ugodno koristiti i s jednom rukom upravo zbog nevelike mase. Operativni sustav je brz, ugodan za rad uz fluidni feeling. Iz Alactela su nam rekli da baterija može izdržati cjelodnevni uobičajeni rad.
[pt id=’1750′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Alcatel Plus 12 predstavljen je u Barceloni na MWC 2017 kongresu, kao jedan od četiri Alcatelova nova uređaja. Windows 10 Home verziju pokreće Intel Celeron procesor n3350 na fullHD ekranu koji ima vrlo dobru vidljivost, vjernost boja, oštrinu. Namijenjen je poslovnim korisnicima, iako ne nužno samo njima jer dolazi oboružan senzorom otiska prsta na boku smještenim na tipki za pokrretanje tableta. Pored senzora otiska prsta pronalazimo još i USB Type A-C konektor te microHDMi i audio ulaz za slušalice.
[pt id=’1751′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Prednja kamera ima 5 megapiksela te je dobre kvalitete i u uvjetima slabijeg svjetla, kao što smo ju i testirali u Barceloni.
Tablet ima 4G LTE kategorije 4 i utor za SIM karticu, stereo zvučnike. Dakle, za pravi ured u pokretu, ali i za korištenje za privatne svrhe. Cijena tableta Alcatel Plus 12 je 499 eura.
[pt id=’1752′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
5/5 - (2 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1