NOVOSTI

Zadovoljstvo u drvenom pakiranju

MeanIT Mini HiFi B2 bežični zvučnik

Dobar zvuk u prijenosnom izdanju nije lako postići, ali ovaj Bluetooh zvučnik ima sve preduvjete za to.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (4 votes)

U moru plastičnih prijenosnih, bežičnih zvučnika model MeanIT Mini HiFi B2 se na tržištu ističe ne samo svojom povoljnom cijenom od samo 299 kuna nego i konstrukcijom od pravog drveta. Osjeti se i masa od 992 grama pa zvuk koji dolazi iz kutije dimenzija 185 x 105 x 101 mm, uz izlaznu snagu od 7 W jednostavno mora biti dobar.

Lijepo i stilski oblikovana drvena kutija zvučnika MeanIT Mini HiFi B2 na prednjoj strani sadrži zvučničku mrežicu te ekran na kojem imamo točno vrijeme i druge informacije, ovisno koja se funkcija koristi – možemo slušati FM radijski program, upariti zvučnik preko Bluetootha pa slušati glazbu s telefona i drugih uređaja s Bluetoothom, obavljati telefonske pozive preko zvučnika, koristiti ga kao budilicu. Zgodno je izvedena velika Snooze tipka na gornjoj strani pa ju ujutro samo poklopimo rukom, bez da ju moramo tražiti među ostalim gumbićima.

Ova Mini Hi-Fi linija može se spojiti i putem kabela – na stražnjoj strani diskretno su postavljeni glavni prekidač, Aux 3,5 mm ulaz pa recimo prijenosno ili desktop računalo uz priloženi kabel samo spojimo i dobit ćemo kvalitetniji zvuk nego što ga pružaju zvučnici laptopa.

Nije to sve što ćete dobiti uz MeanIT Mini HiFi B2 jer ima i utor za microSD karticu, a kako sadrži i integriranu bateriju može se koristiti bilo gdje – na plaži, u parku, na vikendici, na terasi jer ne ovisimo o napajanju. Baterija od 2200 mAh nevidljivo je smještena unutar kućišta, a puni se preko microUSB konektora i microUSB kabela dužine od čak 2 metra. Na ekranu se nalazi indikator napunjenosti baterije.

Zvučnik je snage 7 W, promjera je 3 cm, a konačni rezultat je konzistentan zvuk i pri manjoj i pri maksimalnoj glasnoći. Osjeti se podržanost niskih, srednjih i nešto viših tonova tako da ćete biti jako zadovoljni onim što ćete čuti, bez obzira na glazbeni stil. Slušate li glazbu s primjetnim basovima, MeanIT će ih bez problema podnijeti, bez fercanja zvuka. Zvuk se širi kroz prostor tako da ga možete držati i podalje od sebe. Dobit ćete, dakle, lijep uređaj na polici u kući ili stanu, na poslu te sa sobom na putovanju, a istovremeno za povoljnu cijenu dobivate i kvalitetan zvučnik, bez primjese loše kvalitete, kakav će cijeniti i audiofili, s dobrim uhom.

Info: Intelkom, www.meanit.hr
Cijena: 299 kn

5/5 - (4 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

TEST: Samsung Galaxy Z Fold6

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1