NOVOSTI

Promo

Garmin je predstavio nove pametne satove, Venu 2 Plus i vívomove Sport

Primajte pozive i šaljite poruke s Venu 2 Plus pametnim satom i uživajte u aktivnostima uz vívomove Sport.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Venu 2 Plus

Kada je povezan s vašim pametnim telefonom, Venu 2 Plus uspostavlja pozive, poruke, pa čak omogućuje i pristup glasovnom pomoćniku vašeg telefona.

Te povezane mogućnosti pridružuju se paketu zdravstvenih, wellness i fitness funkcija Garmin serije Venu 2, uključujući: ocjenu spavanja s uvidima, praćenje stresa, praćenje razine energije, Pulse Ox1, zdravlje žena i široku paletu praćenja fitnessa i vježbanja.

Venu 2 Plus ima najširi raspon funkcija praćenja zdravlja 24/7, uključujući: otkucaje srca (s korisnički konfiguriranim upozorenjima za visoka ili niska očitanja2), napredno spavanje s ocjenom spavanja i uvidima Firstbeat Analytics, aktivnosti disanja, kondicijska dob, disanje, Pulse Ox, cjelodnevni stres, hidrataciju i zdravlje žena (praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće). Body Battery praćenje energije pokazuje koliko je “napunjeno” vaše tijelo, kao i iscrpljujuće učinke stresa i vježbanja. Health Snapshot bilježi dvominutni prozor ključnih zdravstvenih statistika i generira izvješće koje možete podijeliti s pružateljem zdravstvenih usluga.

Venu 2 Plus uključuje sve najnovije fitness funkcije koje su nedavno predstavljene u seriji Venu 2, uključujući 25+ ugrađenih sportskih aplikacija za zatvorene prostore i sportske aplikacije koje zahtijevaju GPS, što uključuje hodanje, trčanje, HIIT, vožnju biciklom, plivanje u bazenu, pilates, jogu, penjanje, planinarenje, napredni trening snage s grafikom mišićne karte i još mnogo toga.

Venu 2 Plus ima 75+ učitanih animiranih treninga za kardio, jogu, snagu, HIIT i pilates koji pokazuju pravilnu formu i tehniku u Garmin Connectu i na zapešću. Bilo da trenirate za utrku od 5 km ili nešto dužu, Venu 2 Plus kompatibilan je s besplatnim planovima treninga Garmin Coach.

Osim što može brzo uputiti poziv bez traženja telefona, Venu 2 Plus također uključuje Garmin sigurnosne funkcije i funkcije praćenja kao što su automatsko otkrivanje nezgoda (tijekom šetnji na otvorenom, trčanja ili vožnje)3 i ručno aktivirana upozorenja za pomoć, od kojih oba šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve. LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji praćenje aktivnosti korisnika na otvorenom. Korisnici mogu dodijeliti određeni kontakt za hitne slučajeve koji Venu 2 Plus može nazvati, kao što su lokalne hitne službe.

Venu 2 Plus drži osnovne stvari na zapešću s ugrađenom glazbom (preuzmite do 650 pjesama uključujući popise pjesama sa Spotify, Amazon Music i Deezer4), beskontaktno plaćanje Garmin Pay5 i pametne obavijesti za pozive, poruke, podsjetnike u kalendaru, obavijesti društvenih mreža, najnovije vijesti i još mnogo toga.

Venu 2 Plus dostupan je u tri boje s kućištem sata od 43 mm, okvirom i hardverom od nehrđajućeg čelika te udobnim silikonskim remenom za brzu izmjenu od 20 mm. Tu je i Izdržljiv zaslon od Corning Gorilla stakla s AMOLED ekranom koji je po odabiru uvijek upaljen.

Sat nudi trajanje baterije do 9 dana u načinu pametnog telefona i do 8 sati u GPS načinu rada + način rada s glazbom, a brzo punjenje baterije s 10 minuta punjenja dodaje do 1 dan trajanja baterije u načinu rada pametnog sata ili 1 sat u GPS načinu + glazba. Venu 2 Plus ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 3.300,00 kn i sada je dostupan na https://www.garmin.com/hr-HR/ Dobitnik je CES 2022 Innovation Awards nagrade.

vívomove Sport

Vívomove Sport hibridni pametni sat iz Garmina je dodatak liniji vívomove koji kombinira tradicionalni izgled analognog sata sa zdravljem, fitnessom i funkcijama pametnog sata.

Vívomove Sport dolazi s pravim kazaljkama koje otkucavaju i pomiču se kako bi otkrile skriveni zaslon osjetljiv na dodir. Sat ima cijeli paket alata za zdravlje i wellness, uključujući praćenje razine energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, napredno praćenje sna, ugrađene sportske aplikacije s povezanim GPS-om i još mnogo toga.

vívomove Sport omogućuje praćenje disanja, razine kisika u krvi, stres, napredno spavanje (s fazama spavanja), bilježenje hidratacije i 24/7 otkucaja srca (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja).

Praćenje energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela što može pomoći pri planiranju treninga, velikih događaja i razumijevanju kada je vrijeme za usporavanje, a tu su i funkcije zdravlja žena, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće.

Kao što mu ime sugerira, vívomove Sport jednako je dobar izbor za teretanu kao i za izlazak u grad s prijateljima, a uključuje niz funkcija koje omogućuju aktivan stil života.

Glavne značajke

• Uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, snagu, pilates, kardio, traku za trčanje, biciklizam i još mnogo toga.
• Povezuje se s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona radi preciznog praćenja udaljenosti i tempa tijekom šetnji na otvorenom, trčanja i vožnje biciklom.
• Pratite aktivnost tijekom dana s brojanjem koraka, sagorjelim kalorijama, intenzivnim minutama i još mnogo toga.
• Sigurnosne funkcije i funkcije praćenja šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve3 pružajući im osjećaj bezbrižnosti kada su vani.
• Trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata s do još jednog dana u načinu rada kao sat (samo kazaljke).
• Pametne obavijesti za dolazne pozive, tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija i upozorenja. Korisnici Android-a mogu odgovarati na poruke. Pogledajte što dan nosi s namjenskim zaslonom kalendara.
• Podaci o zdravlju i fitnessu žive na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezati, natjecati i dijeliti.
• Vívomove Sport se može koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima. Vívomove Sport ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.180,00 kn i dostupan je u trgovinama.

Za više informacija posjetite https://www.garmin.com/hr-HR/p/742133

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1