NOVOSTI

HMD Global

HMD Global predstavio dva nova Nokia telefona i novu liniju audio opreme

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

HMD Global predstavio je dva nova telefona, izdržljivu Nokiju XR20 i još jednog člana Originals obitelji – Nokiju 6310. Uz to, predstavili su novu liniju audio proizvoda podijeljenih u četiri serije: Go, Micro, Comfort i Clarity.

Florian Seiche, CEO, HMD Global:

„Nastojimo prodrijeti u bolne točke korisnika oko izdržljivosti i dugoročnosti uređaja. Napravili smo izvješće o globalnim trendovima i otkrili da 73% korisnika želi zadržati svoj telefon što duže, i da bi ih zadržali kada bi njihovi uređaji izdržali tijekom vremena. U HMD-u, osnažujemo ljude da izbjegavaju brzu zamjenu uređaja i potičemo ih na veću održivu
konzumaciju kroz naša obećanja dugoročnosti. S veseljem možemo priopćiti da Nokia XR20 –telefon 2 otporan na životna iskušenja s našim prepoznatljivim nordijskim dizajnom koji je izgrađen i za korisnike i za poduzeća. Naš cilj je pružiti ljudima proizvode koje vole, kojima vjeruju i koje žele zadržati na dulje.“

Nokia XR20 napravljen je za surove uvjete i ekstremno korištenje. Sprijeda je zaštićen Gorilla Glass Victus staklom, a izdržljivost su potvrdili brazilska nogometna zvijezda Roberto Carlos i svjetska prvakinja u freestyleu Lisa Zimouche. Oni su ovaj telefon stavili na kušnje poput potapljanja u ledenu vodu do lupanja nogom, okretanja i vrtnje na zaslonu po betonu i šljunku nogometnog terena.

Nokia XR20 ima dvostruku kameru 48 MP + 13 MP sa Zeiss optikom. Za uživanje u glazbi, tu je OZO prostorni zvuk, a dodatni plus su 5G povezivost, i 15W bežično punjenje.

Nokia 6310 novi je član Originals serije. Ovaj telefon je reinkarnacija legendarne Nokije 6310, ali osuvremenjena novim detaljima, snažnom baterijom koja traje tjednima i popularnom igrom Zmijica. Glavni gumb je sada veći, a tu je i novi meni, kao i veći izbor fontova, kako bi se olakšalo korištenje.

HMD Global predstavio je novi audio portfelj, podijeljen u četiri nove linije proizvoda: Comfort, Go, Micro i Clarity. Nokia Clarity Pro slušalice nude snažan zvuk, a uz dugotrajnu bateriju mogu se pohvaliti dual mikrofonom s
prigušivanjem zvuka iz okoline (ENC) te Qualcomm aktivnim prigušivačem zvuka (ANC).

HMD Global sklopio je dva nova partnerstva. Spotify će omogućiti vlasnicima Nokia pametnih telefona pristup 70 milijuna pjesama i 2,6 milijuna podcasta. ExpressVPN bit će dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima s probnim razdobljem od 30 dana.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
HMD vraća u život legendarnu Nokiju 3210