NOVOSTI

HONOR

Honor Magic V2 je najtanji i najlakši preklopni pametni telefon

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Honor je na nedavnom IFA sajmu u Berlinu predstavio Honor Magic V2. Ovo je trenutno najtanji i najlakši preklopni pametni telefon na svijetu. Uskoro se očekuje i na hrvatskom tržištu.

Postignuta je odlična ravnoteža estetike i izdržljivosti baterije. Korisnici danas teže praktičnosti telefona koji s jednim punjenjem može izdržati cijeli dan, bez dodatnog opterećenja koje obično dolazi s većom baterijom. Izdržljivost baterija postignuta je inovativnom tehnologijom baterije s kompozitom silicij-ugljik.

Ovaj izbor materijala omogućio je bateriji ne samo da bude lakša i tanja, već i energetski gušća, što je radikalan odmak od konvencionalnih litij-ionskih baterija, pružajući poboljšane performanse uz manji otisak.

Prednost silicij-ugljičnih baterija kakve se nalaze u HONOR-u Magic V2, u odnosu na tradicionalne litij- ionske baterije, leži u njezinoj vrhunskoj gustoći energije. Silicij, kao komponenta anodnog materijala, može zadržati više litijevih iona od grafita, koji je standardni materijal koji se koristi u tipičnim litij- ionskim baterijama. To znači veći kapacitet za pohranu energije u odnosu na fizičku veličinu baterije – mjera poznata kao gustoća energije. Stoga, baterija Magic V2 telefona može pohraniti više energije bez povećanja veličine ili težine telefona, što je značajan korak naprijed u tehnologiji baterija.

Tradicionalne litij-ionske baterije često zahtijevaju kompromis između težine i snage, odnosno baterije većeg kapaciteta povećavaju težinu uređaja. Međutim, s kompozitom silicij-ugljik, ova baterija uspijeva pružiti veći kapacitet punjenja, a pritom je i lakša. Na taj je način omogućeno da Magic V2 ostane iznimno tanak i lagan za rukovanje, bez dodatne težine koja se obično povezuje s baterijama velikog kapaciteta. Drugim riječima, silicij-ugljična baterija omogućila je da HONOR Magic V2 traje duže s jednim punjenjem i da je praktičniji za nošenje.

Uređaj je tanak samo 4,7 mm kada je rasklopljen i 9,9 mm kada je preklopljen, ima ugrađenu snažnu bateriju od 5000 mAh. Da bi stvorili ovako elegantan i tanak uređaj, korištena je inovativna mješavina materijala koja omogućuje da Magic V2 ponudi odlično trajanje baterije, i zadrži vrhunski dizajn.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

 

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Procurile specifikacije za Honor Magic V3