NOVOSTI

Hrvatska premijera

Huawei P10 i P10 Plus s Leica kamerama

Dva nova modela pametnih telefona na hrvatskom tržištu Huawei P10 i P10 Plus, predstavljena na MWC u Barceloni u veljači ove godine, opremljena su novom prednjom i stražnjom Leica kamerom.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Huawei P10 i P10 imaju Leica dvostruku kameru 2.0 (P10) i Leica dvostruku kameru 2.0 Pro Edition kod Huaweija P10 Plus, koje omogućuju snimanje umjetničkih portreta s preciznom 3D detekcijom lica, dinamičnim osvjetljenjem, značajkama za poboljšanje portreta, prirodnim bokeh efektom, Huawei Hybrid Zoom-om te prvom na svijetu prednjom Leica kamerom s potpunom novim senzorom s većim otvorom blende za izuzetne autoportrete.
[pt id=’2349′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Osnovne karakteristike:
– Kirin 960 procesor
– Huawei Ultra Memory
– novo EMUI 5.1 korisničko sučelje
– 4×4 LTE MIMO antenski sustav i 2×2 Wi-Fi MIMO antenski sustav za performanse.
Pri izradi ovog pametnog telefona debljine 6,98 mm po prvi je put korištena tehnologija Hyper Diamond-Cut, a uređaj dolazi i u izvedbi završnice s profinjenim brušenim izgledom, odnosno visokim sjajem.
Huawei P10 i P10 Plus dostupni su u različitim jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s uglednim Pantone Color institutom, vodećim svjetskim autoritetom za boje. Uređaji u Hyper Diamond-Cut izvedbi dostupni su bojama Shimmer Blue i Dazzling Gold. Uređaji u brušenoj izvedbi dostupni su u bojama Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black i Prestige Gold, a boja Ceramic White dostupna je u izvedbi s visokim sjajem.
[pt id=’2350′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]
Obje izvedbe s 5,1–inčnim i 5,5-inčnim zaslonom dolaze s Corning Gorilla 5 zaštitom stakla te uskim rubovima, dok Huawei P10 Plus ima 2K zaslon za više detalja.
Osim metalnog izgleda koji naglašava minimalistički i čist dizajn, senzor čitača otiska prsta na Huaweiju P10 i P10 Plus sada je smješten s prednje strane telefona i nalazi se ispod stakla.
Procesor Kirin 960 i potpuno novo EMUI 5.1 donose poboljšane performanse za 180 posto, uz 40 posto veću energetsku učinkovitost.
EMUI 5.0 korisničko sučelje omogućuje daljnja poboljšanja korisničkog iskustva, još bolje performanse i nekoliko novih značajki. Tu se posebno ističe Machine Learning Algorithm koji „uči“ korisničke navike i predviđa korištenje aplikacija te na taj način bolje raspoređuje i reciklira resurse sustava.
Uz predstavljanje telefona u Zagrebu u sklopu događanja održana je i prigodna izložba umjetničkih fotografija snimljenih novim Huaweijem P10.
5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
HarmonyOS Next uskoro i na globalnom tržištu?