NOVOSTI

Huawei predstavio Balong 5000 5G čipset i prvi komercijalni 5G uređaj Huawei 5G CPE Pro

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Mjesec dana uoči MWC sajma u Barceloni Huawei je predstavio novi 5G čipset Balong 5000 kao i prvi komercijalni 5G uređaj, router Huawei 5G CPE Pro. S ova dva proizvoda Huawei pokriva pametne telefone, kućanstva, urede i poslovna okruženja snajbržom bežičnom vezm na svijetu. Na predstavljanju 5G noviteta Richard Yu, direktor Huawei Consumer Business grupe je naglasio:
“Omogućit će najbržu internetsku vezu potrebnu za sveobuhvatnu inteligenciju. Huawei 5G CPE Pro, uz Balong 5000, korisnicima omogućuje slobodniji pristup mrežama i uživanje u nevjerojatno brzom povezivanju. Huawei sadrži integrirani skup mogućnosti na čipovima, uređajima, uslugama i mrežama, a temeljeći se na tim prednostima, kao lider ere 5G, donijet ćemo globalnom korisniku inteligentno iskustvo u svakom aspektu njihovog života.”


Balong 5000 čipset podržava brzine i standarde od 2G do 5G na jednom čipu. Uređaj efikasno smanjuje kašnjenje i potrošnju energije pri razmjeni podataka između različitih načina rada što bi trebalo značajno poboljšati korisničko iskustvo u ranim fazama komercijalne primjene 5G tehnologijama.
Balong 5000 također je prvi čipset koji se koristi u industrijskim mjerilima za vrhunske brzine preuzimanja u 5G načinu, gdje može postići brzine prijenosa i do 4,6 GB po sekundi, što znači da se unutar 5G mreže u tri sekunde može skinuti HD video od 1 GB, dok se 8K video može gledati bez prekidanja tijekom izvođenja. Na mmWave spektru (visokofrekventni opsezi korišteni kao prošireni spektar za 5G), Balong 5000 može postići brzine prijenosa do 6,5 GB po sekundi, što je 10 puta brže od 4G LTE brzine na tržištu danas. Uz to što je prvi čipset na svijetu koji podržava i samostalne i nesamostalne 5G mreže, Balong 5000 može fleksibilno zadovoljiti različite zahtjeve korisnika i nosača za povezivanje uređaja kroz različite faze razvoja 5G.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Meta u Hrvatskoj uvela pretplatu za korištenje Facebooka bez reklama