NOVOSTI

Huawei

Huawei službeno predstavio Harmony OS 2 i lansirao nekoliko novih proizvoda

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Huawei je službeno predstavio Harmony OS 2, i niz uređaja, poput pametnih satova, tableta koje pokreće HarmonyOS 2, uključujući Huawei Watch 3 seriju i Huawei MatePad Pro.

“Jedan kao svi, svi kao jedan. Živimo u svijetu u kojem su sve stvari povezane i inteligentne. Nitko od nas ne može ostati imun na ovaj svijet. Lansiranje našeg HarmonyOS-a i niza proizvoda popraćenih ovim revolucionarnim sustavom još je jedan primjer naših neumornih napora da pružimo najbolje moguće korisničko iskustvo uz pristup usmjeren prema naprijed”, rekao je Richard Yu, izvršni direktor Huaweijeve potrošačke poslovne grupe.

Huawei Watch 3 sadrži zakrivljeni stakleni zaslon i kućište od nehrđajućeg čelika 316L. Sat dolazi u kompletu s potpuno novom krunicom koja osjeća različite razine pritiska i pruža  povratne informacije kao odgovor na korisnikov unos.

Ovaj sat također omogućava upućivanje i primanje telefonskih poziva i slušanje glazbe dijeljenjem istog telefonskog broja i podatkovnog plana sa svojim pametnim telefonom. Huawei Watch 3 prvi je pametni sat koji radi na Harmony OS-u.

Sat podržava 100 načina vježbanja, opremljen je temperaturnim senzorom, može mjeriti razinu glukoze u krvi, ima SOS funkcionalnost, a može vas podsjetiti kad trebate piti vode ili uzeti lijekove.

Baterija u pametnom načinu traje do 5 dana, a u ultra štednom režimu do 21 dana za Huawei Watch 3 Pro, dok Huawei Watch 3 ima trajanje 3 dana u pametnom načinu i do 14 dana u štednom režimu.

Huawei MatePad Pro ima  12,6-inčni OLED FullView zaslon i omjer zaslona i tijela od 90%. Također podržava suradnju na više zaslona između tableta i računala. Interakcija više uređaja s HarmonyOS-om čini upravljanje više uređaja jednostavnim kao i upravljanje
jednim. Na primjer, ako želite film gledati kod kuće kasno navečer, sve što morate učiniti je otvoriti upravljačku ploču i povući ikonu pametnog zaslona do ikone telefona, a film skače izravno s vašeg telefona na televizor.

Ako nosite svoj Huawei FreeBuds 4, možete povući ikonu slušalica do ikone telefona, u kojem će se trenutku film reproducirati na vašem pametnom ekranu, dok će se njegov zvuk preusmjeravati kroz FreeBuds.

Ako želite veći zaslon za mobilne igre, jednostavno prijeđite prstom prema gore i zadržite pokazivač da biste otvorili zaslon s pregledom, a zatim prenesite igru ​​na svoj Huawei MatePad Pro. Možete prijeći prstom prema gore po aplikacijama da biste generirali widgete usluge koji prikazuju podatke ili usluge kojima se lako pristupa u stvarnom vremenu, a da aplikaciju ne morate otvoriti.

Pametni kućni uređaji mogu se jednim dodirom povezati s vašim mobilnim telefonom. Harmony OS zadržat će brzinu rada s podacima i nakon 36 mjeseci korištenja.

Kad je u pitanju sigurnost, aplikacije HarmonyOS prolaze kroz  testiranja tijekom razvoja, puštanja, instalacije i upotrebe kako bi osigurale sigurno iskustvo u cijelom ekosustavu.

Huawei je predstavio i FreeBuds 4, bežične Bluetooth slušalice s aktivnim uklanjanjem šuma (ANC) i dva nova monitora, MateView i MateView GT, nove generacije.

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Apple i Samsung u prvom kvartalu bilježe pad isporuke čipova