NOVOSTI

Huawei

Kralj mobilne fotografije Mate 50 Pro dostupan u prodaji!

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Huawei je objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje Mate serije – HUAWEI Mate 50 Pro. Najnoviji flagship dolazi opremljen nizom vrhunskih tehnologija, postavljajući nove standarde i proširujući opseg mogućnosti koje korisnici očekuju od vrhunskog pametnog telefona.

Mate 50 Pro može se pohvaliti i prvim na svijetu fizički prilagodljivim otvorom blende na 10 razina te dosad neviđenim mogućnostima mobilne kamere koje su postigle najviši rezultat u povijesti testiranja DXOMARK-a, ostavivši iza sebe sve najveće konkurente u industriji. Mate 50 Pro postigao je izvanrednih 149 bodova i službeno zauzeo poziciju vodećeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju trenutno dostupnog na tržištu.

Fantastične značajke dodatno su poboljšane operativnim sustavom EMUI 13, koji debitira na Mate 50 Pro, i nudi široku lepezu besprijekornih pametnih usluga. Na primjer, značajka SuperHub olakšava prijenos podataka i datoteka između aplikacija i uređaja bez napora.

Mate 50 Pro dolazi s AppGalleryjem, globalnom platformom za distribuciju aplikacija, koja sada ima 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, od kojih se preko 45 milijuna nalazi u Europi te se može pohvaliti rastom broja aplikacija od 147% u odnosu na proteklih 18 mjeseci, s više od 5,5 milijuna registriranih programera koji neprestano rade na njenom razvoju. A tu je i aplikacija treće strane pod nazivom Gspace, koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija.

S korisničkim iskustvom kao prioritetom, AppGallery je jednostavan za korištenje i dolazi s nizom vrhunskih aplikacija i ponuda, a osim na pametnom telefonu, može se koristiti i u kombinaciji s Huawei osobnim računalima, pametnim satovima, i tabletima.

Richard Yu, glavni izvršni direktor Huawei Consumer Business Groupe i Intelligent Automotive Solution BU-a, rekao je: „Tijekom proteklog desetljeća, Huawei Mate serija dosljedno je pomicala okvire kako bi revolucionarne inovacije učinile široko dostupne svim korisnicima. Svaka nova generacija Huawei Mate serije pametnih telefona objedinila je cijeli niz najsuvremenijih Huawei tehnologija. Mate 50 Pro nastavlja ovo ponosno naslijeđe, uvodeći pionirske inovacije i pružajući dašak svježeg zraka“.

Revolucionarna mobilna kamera s fizički podesivim otvorom blende

Mate 50 Pro ima vrhunsku 50 MP kameru, s fizički prilagodljivim otvorom blende podesivim na 10 razina. Pametni otvor blende prilagođava svoju veličinu otvora sa scenom snimanja i postavkama identificiranim u automatskom načinu rada. Prebacivanje na profesionalni način rada omogućuje ručno podešavanje dubine polja i stupnja zamućenja. Napredni hardver i algoritmi ugrađeni su za poboljšanje snimanja statične slike. Kamera velikog otvora blende f/1.4 radi s tehnologijom XD Fusion Pro kako bi snimke dovela do savršenstva.

Noćni način rada snima fotografije s vrlo jasnim svijetlim i tamnim područjima, čak i u slabo osvjetljenim okruženjima. Portretni način rada primjenjuje prirodno zamućenje pozadine kako bi se subjektizdvojio iz okoline, dok periskopska teleobjektivna kamera podržava raspon zumiranja do 200x, donoseći prizore iz dalekog svijeta ravno pred oči korisnika. Širokokutna makro kamera povećava detalje iz sićušnih svjetova, prikazujući milimetarske niti i kapljice rose s izvanrednom jasnoćom. Huawei Mate 50 Pro također podržava snimanje makro videa i makro slike za točan prikaz scena u pokretu.

Moćne performanse

Mate 50 Pro sadrži vrhunsku tehnologija koja značajno poboljšava njegove performanse. SuperHold inteligentno raspoređuje korištenje memorije kako bi osigurao besprijekorno istovremeno obavljanje više zadataka.

Super Render smanjuje potrošnju energije putem predviđanja međuokvira na razini piksela, pružajući snažnu podršku i stabilnost pri visokim brzinama kadrova prilikom igranja igrica i sprečavajući pregrijavanje telefona. SuperStorage neprimjetno uklanja duplicirane datoteke i komprimira rijetko korištene aplikacije. Time Mate 50 Pro može očuvati i do 20 GB prostora, ostavljajući korisniku više prostora za obilje fotografija i videozapisa. Inovativni način rada za uštedu energije omogućuje SuperEnergy Boosting, rješenje koje će korisniku omogućiti tri sata životnog vijeka baterije ili 12 minuta poziva u trenutku kada baterija telefona padne na 1%.

EMUI 13: Interakcija jednim dodirom

Huawei Mate 50 Pro prvi je telefon koji radi na EMUI 13, operativnom sustavu koji pojednostavljuje svakodnevne interakcije s navigacijom jednim dodirom. SuperHub omogućuje korisnicima privremeno pohranjivanje fotografija, dokumenata i teksta te njihovo dijeljenje u nizovima, uz
besplatne i jednostavne prijenose između aplikacija i uređaja.

Najnoviji flagship Huawei Mate 50 Pro dostupan je u prodaji u prekrasnoj sivoj i crnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 9.999,00 HRK.

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
SMIC priprema 5nm čip, a priča se i o 3nm u bližoj budućnosti