NOVOSTI

Web hosting

Croadria predstavila odličan affiliate program

Affiliate hosting program namijenjen je svim webmasterima u Hrvatskoj i šire koji imaju vlastitu tvrtku ili obrt.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Croadria, jedna od vodećih tvrtki za usluge web hostinga, održavanje web servisa i registraciju internetskih domena predstavila je affiliate hosting program namijenjen svim webmasterima u Hrvatskoj i šire koji imaju vlastitu tvrtku ili obrt.

Partnerski program Croadrije webmasterima donosi proviziju od 50% uplaćenog iznosa za posredovanje pri ugovaranju usluga serverskog prostora i e-mail poslužitelja. Posebnost programa je i dodatna provizija od 30% za svako produženje usluge jednom dovedenog korisnika, što omogućuje kontinuiranu zaradu.

Kako se uključiti u Croadrijin partnerski program?

Zainteresirani webmasteri potpisuju partnerski ugovor koji već danas mogu zatražiti putem e-maila info@croadria.com. Odmah nakon potpisivanja Croadria kreće sa slanjem mjesečnih partnerskih izvještaja, na temelju kojih im se ispostavlja faktura za usluge posredovanja gdje partneri mogu vidjeti koliko su prihoda ukupno ostvarili. Cjenik hosting paketa i provizija za affiliate partnere dostupni su na stranicama Croadrije.

Vrijedi spomenuti kako posrednici u Croadriji ne moraju brinuti o detaljima komunikacije s potencijalnim klijentom pri ugovaranju, kasnije ni korištenju usluga. Tvrtka ima agilan prodajni i customer care tim koji brine za individualnu, proaktivnu i brzu podršku pri odabiru i korištenju usluga, uz što svaki korisnik dobiva direktan pristup administraciji svoje mail usluge i web stranica.

Posebnosti Croadrijinog hostinga

S 20-godišnjim iskustvom pružanja stabilnih i kvalitetnih usluga web hostinga, održavanja web servera i registracije domena, Croadria danas pokriva značajan dio hrvatskog tržišta. Serveri smješteni u Hrvatskoj omogućuju brži pristup stranicama, a DT ICS sustav internog nadzora garantira višu razinu zaštite te zadovoljava sve sigurnosne kvalifikacije. Tu su firewall i RioRey zaštita od DDOS napada, redovne sistemske i sigurnosne nadogradnje te 24/7 nadzor nad poslužiteljima.

Osim za pristup programu, zainteresirani webmasteri pozvani su da se jave na e-mail info@croadria.com i u slučaju dodatnih pitanja vezanih uz Croadrijin affiliate.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Galaxy S24 Ultra uskoro dobiva značajan update kamere