NOVOSTI

Kabeli

Život je ljepši uz duži punjač

MeanIT kabel dužine od dva i tri metra omogućava komoditet korištenja i punjenja smartfona i tableta.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Pametne telefone i tablete prisiljeni smo puniti najmanje jednom dnevno, ima (nas) koji baterije punimo i po dva puta dnevno. Dok je telefon spojen na punjač, mi ga također koristimo, ali uz uglavnom vrlo kratke kabele koji se isporučuju uz telefone i tablete. Pojedini proizvođači u pakiranju daju kabel dužine od samo 80 do 100 centimetara, što je vrlo kratko pa ako imate utičnicu na podu, a mobitel želite smjestiti na kakvu komodu onda je to neizvedivo pa telefon bude ostavljen na podu. I prijeti mu opasnost da netko stane njega, da ga kućni ljubimac ogrebe, a istovremeno skuplja i prašinu.

Isto tako, ako želimo imati komoditet korištenja mobitela na punjaču dok smo udobno zavaljeni u fotelji, trosjedu ili na krevetu u spavaćoj sobi, također nam nedostaje duži kabel. Prvo smo preko raznih stranih web shopova naručili kabel za punjač dužine dva do tri metra. Sve je bilo dobro, udobno i praktično dok ubrzo nismo shvatili da se baterija uopće ne puni, pri korištenju telefona spojenog na punjač. Naime, zbog loše kvalitete i velikog otpora kabela, telefon se brže prazni pri našem korištenju nego što ga punjač uspije puniti.

Isprobali smo kabele za punjače MeanIT te se uvjerili kako punjenje traje isto dugo kao i s originalnim (kratkim) kabelima spojenima na punjač. Možete birati između dvije dužine – od dva i od tri metra, a cijena se u Intelkomu i na drugim prodajnim mjestima kreće od 49 do 69 kuna. Kabeli su dostupni za sve Androide s microUSB utorima te za iPhone 5, 6 i 7 modele. Naša preporuka za kupnju, oduševit ćete se nakon korištenja. Ili ćete usrećiti svojeg klinca koji više ne mora čekati da se baterija napuni kako bi se igrao. Istovremeno, štitite i sam telefon odnosno tablet jer se konektori na kabelu i uređaju ne naprežu pa nema opasnosti od trganja, koja je česta pojava upravo u ovakvim situacijama.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Potres u Tajvanu privremeno zaustavio pogone TSMC-a