NOVOSTI

Nakon ljeta, proizvođači počinju sa predstavljanjem novih modela

LG V30 će imati napredne audio mogućnosti

LG V30 imati će vrlo napredne audio mogućnosti koje konkuriraju skupocjenim samostalnim audio sustavima
LG V30

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Nakon prilično dobrog, ali tržišno ne baš prihvaćenog G6, LG se nada da će nova iteracija high-end pametnog telefona donijeti veću prodaju, kao i značajniji udio na tržištu. Jedan od diferencijalnih faktora kojim se LG hvali sa nadolazećim V30 su napredne audio mogućnosti za audiofile, ali i prosječne korisnike.

LG je napravio prilično velike investicije u audio području na svojim pametnim telefonima. Prvi model iz V serije, V10, imao je prilično dobro pojačalo, kao i vrlo napredne opcije snimanja zvuka u videu, zajedno se naprednim sučeljem kamere koja je omogućila maksimalno iskorištavanje potencijala mikrofona, ali i slušalica. LG V20 je samo poboljšao formulu, sa LG G6 kao prvim modelom iz G serije koja je dobila neke od mogućnosti iz V serije. Recenzenti i korisnici diljem svijeta komentirali su iznadprosječnu glasnoću, gotovo nepostojeći šum i interferencije na slušalicama, kao i dobar frekvencijski odaziv koji se ističe sa slušalicama bilo kojeg cjenovnog ranga.

LG V30 imat će 32 bitni Hi-Fi Quad DAC koji je poboljšan i sa više opcija u odnosu na LG V20. To bi trebalo donijeti nekoliko novih digitalnih filtera i predefiniranih postavki zvuka. LG također navodi da je distorzija zvuka svedena na samo 0,0002 posto, prvi puta na pametnom telefonu što bi moglo drastično utjecati na kvalitetu zvuka, pogotovo vlasnicima skupocjenih slušalica.

LG V30 trebao bi donijeti novi AMOLED FullView ekran visoke rezolucije, sa izrazito tankim obrubima. Uz Snapdragon 835 procesor i 4 GB radne memorije borit će se sa najjačim uređajima ostalih proizvođača. Iako su procurili neki poluslužbeni renderi izgleda, danas se na Instagramu pojavila prava fotografije LG V30, koji će izaći 31. kolovoza. Fotografija potvrđuje dosadašnje glasine što se dizajna tiče, kao i neke od dizajnerskih smjernica koje je LG implementirao u svoje Android sučelje. Ostale informacije, kao i cijena, biti će poznate nakon službenog predstavljanja.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
TikTok prilagođava sporne algoritme kako bi ugodili SAD-u