NOVOSTI

Noa uspješno predstavljena na sajmu CeBIT u Hannoveru

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Koprivnička tvrtka Hangar 18 po prvi je puta predstavila svoje proizvode na najvećem ICT sajmu CEBIT u njemačkom gradu Hannoveru. Predstavljeni su NOA pametni telefoni te novi NOA Vision pametni televizori.

CEBIT je dugi niz godina najveći svjetski sajam informacijskih tehnologija u organizaciji Deutcshe Messe koji privlači izlagače i posjetitelje iz cijelog svijeta. Na sajmu je sudjelovalo više od 2.800 tvrtki, preko 370 „startup“ tvrtki iz Europe, Afrike i Azije te je više od 600 govornika održalo je predavanja na 10 posebno pripremljenih pozornica.

Koprivnička tvrtka Hangar 18 ove je godine na CeBIT-u nastupila u sklopu gsmExchange Trade Zone u dvorani 12 koja je okupila preko 80 izlagača iz cijelog svijeta. GsmExchange je specijalizirana online platforma za distributere mobilnih telefona, veletrgovce i trgovce koja je osnovana 2000. godine. Taj dio sajma posjetilo je preko 5.000 posjetitelja.

Prvi nastup za NOA robnu marku bio je izuzetno uspješan. Na sajmu su predstavili dvije linije proizvoda, NOA pametne telefone te NOA Vision LED pametne televizore. Od pametnih telefona, najveću pažnju posjetiteljima su privukli novi modeli, NOA N7 i NOA N10, dok je velik interes pokazan i za NOA Vision televizore.

Kroz tri dana nastupa na sajmu, od 12. do 14. lipnja, ostvareno je više od 200 kontakata te odrađeno više od 50 poslovnih sastanaka. U četvrtak, 14. lipnja s početkom u 11:30 sati, održana je i službena prezentacija NOA robne marke pod nazivom „All things have the potential to become something great when their elements combine“. Prezentaciju u trajanju od 20 minuta održao je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18.

„Ovogodišnji nastup na sajmu CeBIT bio je uspješan. Cilj je bio ostvariti dodatne kontakte s potencijalnim distributerima i predstaviti trenutno najbolje NOA uređaje. Ostvarili smo preko 200 novih kontakata i posebno veseli činjenica da je velik dio njih iskazao interes za našu novu liniju proizvoda – NOA Vision LED televizore. Što se tiče pametnih telefona, predstavili smo trenutno naše najbolje modele: NOA H10le – dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade, te nove modele: N1, N7 i N10. Noa Premium Care i „after sale support“ daju dodatnu vrijednost NOA brendu i to su pohvalili svi s kojima smo odradili sastanke. Dogovorili smo suradnju s distributerima iz Estonije, Letonije, Litve, Španjolske i Kanarskih otoka, dok ćemo za zemlje DACH-a (Njemačka, Austrija, Švicarska) otvoriti ured sa sjedištem u Njemačkoj.“ – izjavio je Mario Kralj, direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1