NOVOSTI

Hangar 18

Zelenom i humanitarnom akcijom MOBITELIZACIJA do jeftinije NOA-e

Do 31. svibnja u odabrane dućane donesite stari NOA uređaj za umanjenu cijenu novog

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

NOA je pokrenula nacionalnu kampanju #MOBITELIZACIJA koja donosi nekoliko pogodnosti za kupce.

Prilikom kupnje novog NOA smartphonea uz opciju “staro za novo” kupci mogu ostvariti dodatni popust do 300 kn. Osim toga kupnjom NOA mobitela doniraju se sredstva u humanitarne svrhe, te svaki uređaj ima dodatnu uslugu NOA Premium Care koja dodatno osigurava mobitel unutar prvih 12 mjeseci korištenja uređaja.

Trgovine i lanci koji sudjeluju u #MOBITELIZACIJI su: Bostel, Bukal, Emmezeta, Emobile, Epis, Florijan, Frigo&Co, Goga, H18 Megastore, KTC, LIN Trgovina, M.E.T., MP-Elektronika Shop, Pevec, Sancta Domenica, Smartshop, V&Tel, Vacom, Vinkoprom, Škoj, Špringer-net.

Da bi ostvarili popust, morate doći u jednu od najbližih trgovina koje sudjeluju u ovoj akciji. Donesite stari mobitel kojeg ćete “zamijeniti” za dodatni popust u iznosu od 100, 200 ili 300 kn s obzirom na model NOA mobitela kojeg kupujete. Prikupljeni stari mobiteli bit će zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.

Želja NOA tima je da #MOBITELIZACIJA ima i humanitarni karakter. Stoga će od svakog prodanog NOA mobitela koji sudjeluje u ovoj kampanji, donirati 1, 2 ili 3 kn u poseban fond, ovisno o popustu kojeg kupac ostvari uz opciju “staro za novo”. To znači, da će se u slučaju dodatnog popusta od 100 kn u humanitarne svrhe donirati 1 kn, od 200 kn donira se 2 kn i od 300 kn donira se 3 kn. Prikupljena sredstva završno s danom 31. svibnja 2019. godine, donirat će Zakladi Ana Rukavina.

NOA 12 mjesečna Premium Care usluga obuhvaća uređaje iz aktualne Element serije NOA pametnih telefona. Pokriva naponska oštećenja, elementarne nepogode (poplave, požari), fizička oštećenja te oštećenja nastala nepažnjom korisnika (padovi na tvrde površine, prolivene tekućine itd.), uz franšizu određenu općim uvjetima.

Ova pogodnost se odnosi na označene NOA mobitele iz Element i Core serije, mogućnost zamjene isključivo je jedan stari mobitel za jedan novi mobitel, a akcija traje do 31. svibnja 2019. godine.

Više informacija o samoj akciji te točan popis svih trgovina i adresa možete pronaći na poveznici.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1