NOVOSTI

Osvježenje ponude

bonbon sada nudi najveći paket Interneta na bonove

Iz bonbona nam dolaze novosti u obliku osvježenja ponude - kako bi odgovorili na sve veće potrebe tržišta, nakon prošlogodišnjeg „facelifta“ srednjih i velikih paketa sada su na red došli mali te jako veliki Internet paket.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

3.7/5 - (30 votes)

Istovremeno s povećanjem broja jedinica u malim i u Jako velikom paketu povećana je i cijena svakog paketa za samo 5 kuna. Dakle, za minimalno povećanje cijene bonbon je primjetno povećao uključene jedinice i prepaid korisnicima i pretplatnicima.

Ako ste koristili mali Internet paket, do sada ste za 10 kuna imali 120 MB, a po novome više nego dvostruko više – 250 MB (za 15 kuna).
Povećanje broja jedinica slijedi i u glasovnim te SMS paketima – umjesto 50 sada vam bonbon daje 80 minuta razgovora dok ljubitelji slanja SMS poruka mogu poslati 50 poruka više jer je u Mali SMS paket uključeno 200 umjesto 150 SMS poruka. Cijena ovih paketa je također 15 kuna.

Vijest koja je najviše razveselila korisnike je da će od sada za 55 kuna u Jako velikom internet paketu dobiti čak 6 GB za prijenos podataka (prethodno 5 GB). Uz ovaj, inače najveći prepaid paket na tržištu možete surfati do mile volje, a kreativci iz bonbona su se našalili s raznim bespućima interneta na koje vas surfanje bez zadrške može odvesti – istražujte brazilsku prašumu na satelitskoj karti, odslušajte online tečaj psovanja na Svahiliju ili skinite hrpu knjiga na češkom (iako ne znate češki) 🙂
Zato što možete!

Streamajte radio dok se vozite u autu, googlajte o teritorijalnom ustrojstvu Jemena, skinite zlatnu kolekciju šlagera za svoju baku, a zatim istražite kako se slavi dan državnosti u Bocvani. Ili zašto ne pogledati uživo lansiranje rakete Falcon u orbitu. Opet, zato što to možete – uz bonbon i nove pakete koji savršeno odgovaraju zahtjevima interneta željnog tržišta.

Osvježenje su doživjele i popularne bonbon kombinacije uz koje svaki put štedite svoje kune. Za 75 kuna možete birati između dvije odlične kombinacije:
– 1000 minuta prema svima + 1000 minuta razgovora u bonbon mreži, 200 SMS poruka te 1,6 GB
interneta
– 300 minuta razgovora prema svima, 200 SMS poruka i 3 GB interneta.

Kombinacija s tri velika je ostala ista te u njoj uz veliku uštedu od 30 kuna dobijete 2000 minuta, 2000 SMS-ova i 3 GB prometa. Cijena ove kombinacije je 90 kuna.

Ne zaboravite da se nepotrošene jedinice iz prethodnog paketa ili mjeseca prebacuju u sljedeći tako da nema bojazni da ste se odlučili za preveliki paket, koji u svakom trenutku možete i promijeniti.

3.7/5 - (30 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1