NOVOSTI

Vipnet

Čini pravu stvar

U povodu obilježavanja prve godišnjice društvene platforme za dobrotvorni fundraising Čini pravu stvar Vipnet je dodijelio priznanja najuspješnijim i najpopularnijim udrugama i ambasadorima u prvoj godini.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Udruga za sindrom Down Međimurske županije prikupila je najveći iznos donacija, ukupno 26.435 kuna te je najuspješnija udruga dok je najpopularnijom udrugom proglašena udruga Mali zmaj za koju je čak osam ambasadora otvorilo deset izazova, a sveukupno se za pomoć udruzi prikupilo 10.639 kuna. Najuspješnijim ambasadorom proglašen je Josip Pupić koji je tijekom svog izazova prikupio 16.619 kuna za udrugu Mladi nadareni matematičari „Marin Getaldić“, dok je najpopularnijim ambasadorom proglašen Bruno Šimleša s rekordne 62 pojedinačne donacije i prikupljenih 6855 kuna za Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU.

Čini pravu stvar je jedinstvena društvena platforma za dobrotvorni fundraising koja svakome omogućava da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru. Pokrenuta je u lipnju prošle godine u sklopu istoimenog Vipnetovog programa društveno odgovornog poslovanja kako bi na jednome mjestu spojila one koji žele pomoći s onima koji to aktivno čine. Pokretanjem društvene platforme za dobrotvorni fundraising, Vipnet pružanjem tehnološke podrške, pomoći u komunikaciji u online okruženju, spajanjem udruga i angažiranih pojedinaca, pomaže i podržava digitalizaciju nevladinog sektora.

Ulaganjem u razvoj zajednice oko Čini pravu stvar platforme želimo omogućiti udrugama da realiziraju svoje potencijale, a pojedincima da glasno progovore o bitnim društvenim problemima i tako doprinijeti razvoju kulture solidarnosti u našemu društvu. Rezultati koje smo postigli u ovih godinu dana potvrđuju kako je u Hrvatskoj dobrodošla jedna ovakva platforma. Nastavljamo zajedno s udrugama i angažiranim pojedincima razvijati projekt. Na osnovu zajedničkih iskustava platformu unaprjeđujemo, pomažemo udrugama da budu više angažirane na društvenim mrežama i u online okruženju, te da upoznaju zajednicu sa svojim djelovanjem i potrebama na neposredan i brz način. S obzirom na to da aktivno podržavamo trčanje, odlično je što smo uspjeli okupiti i trkačku zajednicu koja je pokrenula gotovo 50 posto izazova na platformi. Hvala svima uključenima u ovaj projekt i vjerujem u još veću angažiranost, a uspjeti možemo samo ako svi zajedno činimo pravu stvar. ” – izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1