NOVOSTI

Iskon

Pogodite što se 3D printa i osvojite Iskonove nagrade

Na Iskonovoj Facebook stranici u tijeku je zanimljiv nagradni natječaj u kojem možete osvojiti zanimljive nagrade.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

U tijeku je Iskonov 3D tjedan u kojem možete osvojiti iPhone 7 i Samsungov LCD televizor. Sve je počelo jučer na Iskonovoj Facebook stranici na kojoj se odvio zanimljiv nagradni natječaj – fanovi su gledali 3D ispis uživo i pogađali što se printa. Iskon se javio uživo iz svojeg sjedišta započevši 3D ispis, pozivajući usput fanove da pogode koja se figura upravo ispisuje. Sat vremena, 7100 jedinstvenih pogleda i 500-tinjak komentara kasnije sudionik koji je prvi odgonetnuo da se radi o 3D Jumbo slonu osvojio je konzolu Xbox One. Dobitnik prvog natječaja 3D tjedna odgonetnuo je da se radi o slonu u 20-oj minuti emitiranja, u trenutku kada je pisač završavao ispis slonove noge.

Mnogi gledatelji su na početku ostali zbunjeni načinom na koji 3D printer ispisuje objekt. Podlogu i konstrukciju ispisanog Jumbo slona zamijenili su dubrovačkim zidinama, labirintima, kartom Hrvatske te grozdovima pa je natječaj poslužio i kao zabavna tehnološka lekcija za sve koji do sad nisu imali priliku (ili želju) pogledati kako točno funkcionira 3D ispis.

Ovaj streaming je bio prvi od tri planirana u tzv. 3D tjednu u kojem Iskonovci zakazuju još dva javljanja uživo te mogućnost osvajanja nagrada iPhonea 7 i Samsungovog LCD televizora.

U srijedu 18. siječnja 2017. oko podneva zakazano je drugo emitiranje, a treće u petak 20. siječnja 2017. Pogledajte pravila i detalje natječaja na linku.

Cilj ove Facebook akcije je nenametljivo predstaviti ponudu Iskon.Webshopa, u kojem se nagrade koje se dijele mogu nabaviti po atraktivnim cijenama, bez obzira na to je li kupac Iskonov korisnik. iPhone 7 32 GB, primjerice, ima maloprodajnu cijenu od 5799 kuna, tj. 4799 kuna za one koji odaberu neki Iskonov paket i pogodnost webshop popusta od 1000 kuna.

Iskon.Webshop na proljeće slavi svoj 2. rođendan, a već je postao jedna od dražih destinacija ljubitelja gadgeta zbog odličnih uvjeta plaćanja, brzih rokova dostave i ponude koja svakim danom postaje bogatija. Dronovi, Parrot bluetooth autoinstalacije i pametni termostat Netatmo su samo dio asortimana, u kojem prednjače pametni telefoni raznih proizvođača (Apple, Lenovo, NOA, General Mobile, Samsung, Huawei, LG…), tableti i televizori.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1