NOVOSTI

Neograničeno surfanje

Tele2 od danas nudi flat mobilni internet

Za 169 kuna možete surfati koliko želite putem Pokućnog interneta, zamjene za fiksni internetski priključak.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (2 votes)

Privatni i poslovni pretplatnici Tele2 za 84 kune mogu neograničeno surfati putem svojih mobilnih telefona, predstavio je danas novosti Tele2 te tako zatresao tržište telekomunikacija jer su prvi u Hrvatskoj uveli flat internet na mobilnim uređajima.

U paketu Bezbroj GB po cijeni od 84 kune korisnici Tele2 mreže mogu na svojem telefonu imati neograničeni internet, a moguće su kombinacije paketa Bezbroj GB i tarifa Raspali i Ekipna te odabir nekog smartfona. Podatkovni paketi u Tele2 su sada podijeljeni po ovim veličinama: 1 GB, 5 GB, 10 GB te Bezbroj GB.
Svaki dan možete potrošiti 5 GB prenesenih podataka, a nakon što potrošite 5 GB potrebno je potvrditi da i dalje želite surfati te vam se dodjeljuje novih 2 GB, bez ikakve naplate i tako bezbroj puta u danu. Svrha ovog ograničenja je zaštita korisnika od zlonamjernog korištenja kao i zaštita same Tele2 mreže.

Viktor Pavlinić, Tele2 CEO

Imate li već Pokućni internet, isplatit će vam se prebaciti na paket Bezbroj GB koji za 169 kuna mjesečno uključuje neograničeno surfanje. Možete odabrati wi-fi ruter iz Tele2. Pokućni internet u potpunosti zamjenjuje klasični fiksni internet, koji ne iziskuje posebne instalacije, a omogućuje surfanje na 4G brzinama i na Tele2, najkvalitetnijoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.

Nakon što dostignete 1 TB prenesenih podataka, Tele2 zadržava pravo da smanji brzinu prijenosa podataka na 1 Mb/s u periodu od 18-23 sata svaki dan, do isteka tog mjeseca. Mjere osiguravanja
optimalnog korisničkog iskustva će se primjenjivati samo u situacijama kada će biti ugrožen
integritet Tele2 mreže npr. kada dođe do značajnog usporenja prosječne brzine Tele2 korisnika
u preuzimanju podataka u određenom vremenskom periodu na određenoj lokaciji, stoji u uvjetima korištenja.

Još jedna dobra vijest iz Tele2: jedini su na tržištu ukinuli naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa.

Idete li u Europsku uniju, tamo nećete plaćati roaming te vam je omogućeno surfanje u EU kao i u Hrvatskoj, čak i prije nego to postane dostupno svima od 14. lipnja ove godine.

5/5 - (2 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1