NOVOSTI

SE-MARK

CUBOT – visoke performanse, a povoljna cijena

CUBOT je brend novije rastuće kompanije u Aziji. Sa stručnjacima koje okupljaju u svojoj kompaniji fokus je na mobilnim telefonima.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

3.7/5 - (4 votes)

Snažan tim stručnjaka je pokrenuo brand “Cubot” na globalnom tržištu, integrirajući razvoj i istraživanje, proizvodnju, prodaju, skladište i logistiku kako bi zadovoljili sve potrebe klijenata. Zapošljavaju profesionalno osoblje za software, hardware, marketing, istraživanje, umjetnu inteligenciju, razvoj i proizvodnju.

Tvrtka CUBOT ima partnerstvo s velikim trgovačkim lancima u inozemstvu. Partnerstvo temelji na prednosti brze i sigurne isporuke kao i postojanoj kvaliteti. Distribucija proizvoda tvrtke CUBOT se razvija u Europi (Španjolska, Njemačka, Francuska, Poljska, Hrvatska, Slovenija, Grčka, Mađarska, Rumunjska,…), Južnoj Americi, Saudijskoj Arabiji, Rusiji…

S mobilnim mrežama (GSM, CDMA, TD-SCDMA, WCDMA, LTE (4G)) pokrivaju većinu regija u svijetu i mogu zadovoljiti potrebe različitih kupaca i stvoriti visoko tehnološke proizvode. Visoke performanse, a povoljna cijena proizvoda su svakako jedne od glavnih prednosti tvrtke koja ima cilj da se razvije iz nacionalnog branda u međunarodno renomiranog proizvođača. U usporedbi s ostalim konkurentskim brendovima, cijene su u prosjeku niže za 25%.

SE-MARK je uvoznik i distributer za Adriatic regiju. Servisna podrška riješena je s partnerom tvrtkom MMM Agram servis d.o.o. gotovo u svim zemljama Adriatic regije. U dosadašnjim postprodajnim iskustvima rezultati su izvanredni s vrlo malim brojem kvarova vezanih za jamstvene uvijete.

Od uređaja izdvajamo modele:

Cubot Rainbow 2

Cubot Rainbow 2 dolazi u 5 različitih boja prilagođenih mladima i svima koji se tako osjećaju, upotpunjuje dojam s najnovijim Androidom 7.0 Nougat.

Cubot Note S

Cubot Note S je već drugu godinu top selling uređaj u ponudi CUBOTa koji s 5,5“ ekranom i zavidnim karakteristikama daje najbolji omjer cijene i kvalitete.

Cubot Manito

Cubot Manito, 4G LTE uređaj s 3 GB RAM memorije je cjenovno najpovoljniji 4G LTE uređaj na tržištu.

Cubot Dinosaur

Cubot Dinosaur je model čiji naziv nikako ne opisuje njegove kvalitete. Dolazi u opciji 5,5“ s 3 GB RAM memorije, opcijom povećanja ROM memorije do 256 GB i baterijom koja će zadovoljiti svakoga, od 4150 mAh.

Cubot Cheetah 2

Cubot Cheetah 2 je premium model koji upotpunjuje paletu proizvoda. Njegove karakteristike će zadovoljiti svakog zahtjevnog poslovnog korisnika kao i populaciju gamera kome je bitna visoka rezolucija na 5,5“ ekranu s vrhunskim karakteristikama i baterijom.

3.7/5 - (4 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1