NOVOSTI

OnePlus donosi novu varijantu postojećeg modela

OnePlus predstavio OnePlus 5T u crvenoj boji

Osim boje, ne postoje razlika u ostalim specifikacijama

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

OnePlus je jedan od proizvođača Android pametnih telefona koji je poznat u svijetu naprednijih korisnika jer nudi vrlo dobre hardverske specifikacije te optimiziran operativni sustav po cijeni koja je dosta niža od flagship uređaja ostalih proizvođača. Iako su noviji modeli postepeno postali sve skuplji i skuplji, cijena OnePlus 5T modela od 499 dolara ne zvuči tako loše kada se usporedi sa iPhone-om X, Galaxy Note 8 i Google Pixel 2 XL koji cijenovno koštaju od 800 dolara pa na više.

Kada se priča o tako velikim cijenama tu polako stupa simbolika pametnog telefona kao statusnog, ali i dizajnerskog simbola pojedinca, u što uključuju i neke posebne varijante uređaja koje se najviše razlikuju prema boji. Tako je OnePlus, kako bi ponudio veću raznovrsnost svojih uređaja, ponudio novu boju kućišta za svoj popularan 5T model, pa će tako u prodaju uskoro stići OnePlus 5T u crvenoj boji. Osim što će 5T tako biti upečatljiviji za oko, model u „Lava Red“ boji će također će posjedovati čak 8 gigabajta radne memorije (RAM) kao i internu memoriju za pohranu veličine 128 gigabajta. Uređaj će prvo biti dostupan za prodaju na kineskom tržištu, dok se kasnije očekuje dolazak na druga tržišta, uključujući i ono koje je nama najinteresantnije – europsko tržište.

Cijena posebnog modela u crvenoj boji biti će nešto viša od osnovnog modela, pa će tako OnePlus 5T u svojoj jarko crvenoj boji koštati 559 dolara.

Podsjetimo, OnePlus 5T prvi je model OnePlus-a koji posjeduje ekran omjera 2:1, pogonjen je Snapdragon 835 procesorom te postoji u nekoliko varijanti, od kojih slabija posjeduje 6 gigabajta radne memorije i 64 gigabajta memorije za pohranu, dok jača (i skuplja) varijanta posjeduje 8 gigabajta radne memorije i 128 gigabajta interne, bez mogućnosti proširivanja memorije sa microSD karticom. Uređaj je bio dostupan u dvije boje, crna i bijela, kojem se sada pridružuje i crvena.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1