NOVOSTI

Vernee

Vernee Mars s najnovijim Androidom 7.0 je na akciji

Širina ruba ekrana na telefonu Vernee Mars je samo 1 mm, a ovaj full metalni telefon ima 4 GB i povoljnu cijenu.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

3/5 - (2 votes)

Iskoristite priliku i za čak 80 USD sniženu cijenu nabavite novi telefon za 2017. godinu.
Unutar smartfona Vernee Mars, koji ima čak 98% površine ultra-tankog kućišta od metala, nalaze se odlične specifikacije: 4 GB radne memorije, 32 GB interne memorije, telefon pokreće MediaTek čipset Helio P10 na taktu od 2,3 GHz, uz osam procesorskih jezgri.

Mars je prvi u svijetu smartfon s Helio P10 čipsetom koji ima najnoviju verziju Androida 7.0 Nougat. Telefon će imati i sljedeće nadogradnje, na najnovije verzije Androida kad budu dostupne. Kao što je poznato, najnovija verzija Androida 7.0 podržava rad s više otvorenih prozora istovremeno, obavijesti su bolje organizirane za rad, omogućuje uštedu energije i duže trajanje baterije, više podrške za jezike i lokalne prilagodbe te veću učinkovitost općenito.

Na boku telefona nalazi se čitač otiska prsta, što je odlična pozicija jer se pritiskom na tipku na ergonomski odličnoj poziciji odmah otključava ekran dijagonale 5,5 inča u full HD rezoluciji. Pogledajte Mars na fotografijama, kao da nema rub pored ekrana – širina ruba je samo 1 mm.

Vernee Mars podržava brze 4G LTE mreže, s brzinom downloada do 300 Mb/s (LTE Cat.6), brzo punjenje baterije koja se od 0 do 50% napuni za samo 30 minuta.

I u kamera dijelu je Vernee Mars poput najmoćnijih flagshipova današnjice – ima Sonyjevu stražnju kameru od 13 megapiksela.

Od danas pa do 17. siječnja 2017. cijena za Vernee Mars je snižena s 249,99 na 169,99 američkih dolara. Popust od odličnih 80 USD, što je gotovo trećina cijene, odnosi se na čak 999 komada mobitela Vernee Mars svaki dan, u vremenu od 10:00 do 15:00 sati prema našem vremenu. Provjerite svakako detalje na linku.

Ako ne ulovite svoj primjerak smartfona Vernee Mars za 169,99 USD, ne brinite jer i za vrlo povoljnih 199,99 USD možete kupiti novi mobitel. Dostava telefona na vašu kućnu adresu je u roku od tri dana (telefon se isporučuje sa skladišta u Europi).

Osvojite Vernee Mars

Što kažete na to da dobijete jedan Vernee Mars besplatno? Napišite svoje sugestije o mobitelu Vernee Mars i pošaljite ih e-mailom na campaign@vernee.cc, a Vernee će odabrati pet sudionika čije sugestije budu najbolje i svakoga nagraditi s jednim primjerkom mobitela Mars. Svoje dojmove pošaljite najkasnije do 17. siječnja 2017.

3/5 - (2 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1