NOVOSTI

PROMO

Alcatel 1S je moderan, brz i isplativ telefon

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Alcatel 1S je moderno dizajniran i vizualno impresivan telefon opremljen 8-jezgrenim procesorom i Androidom 9.0 Pie. Napredne fotografske mogućnosti omogućavaju dvije stražnje kamere s podrškom za bokeh efekte, a u ugrađeni veliki 5,5-inčni FullView HD+ ekran jamči iznimno oštar i jasan prikaz slike u svim uvjetima.

Napredne fotografske mogućnosti omogućavaju dvije stražnje kamere s podrškom za bokeh efekte, a u ugrađeni veliki 5,5-inčni FullView HD+ ekran jamči iznimno oštar i jasan prikaz slike u svim uvjetima.

Alcatel 1S je moderan pametni telefon atraktivnog dizajna koji će se bez problema nositi sa svim izazovima svakodnevnog korištenja. Zahvaljujući ugrađenom 8-jezgrenom procesoru i ukupno 3 GB radne memorije sve aplikacije radit će brzo i glatko bez zastajkivanja, a zahvaljujući ugrađenih 32 GB interne memorije prostora za aplikacije, slike i video neće vam nedostajati. Alcatel je s ovim modelom uspio ponuditi specifikacije, mogućnosti i dizajn koji je usporediv s daleko skupljim midrange telefonima.

Impresivan dizajn!

Alcatel 1S je moderno dizajniran, robustan pametni telefon opremljen velikim 5,5-inčnim Full View HD+ ekranom s omjerom stranica od 18:9 koji prati moderne trendove. Riječ je o ekranu temeljenom na tehnologiji IPS što omogućava vjeran i prirodan prikaz boja, širok vidljivi kut, te visoku razinu maksimalne svjetline. Zahvaljujući ovim osobinama ekran je lako čitljiv i u uvjetima jačeg ambijentalnog osvjetljenja što znači da ćete Alcatel 1S bez problema koristiti i na jačem suncu. Ugrađeni ekran omogućava oštar i jasan prikaz živih boja i omogućit će vam da uživate u igrama, filmovima ili streamingu videa s interneta.


S ukupnim dimenzijama 147.7x 80.8 x 8.6 mm Alcatel 1S odlično leži u ruci i bez problema ćete ga koristiti jednom rukom. Ukupna masa mu iznosi 146 grama, a kućište izrađeno od polikarbonata osigurava izvrsnu razinu robusnosti i čvrstine. Vizualno je Alcatel 1s iznimno dopadljiv telefon koji će zasigurno privući znatiželjne poglede zahvaljujući brushed mettalic paint obradi stražnje površine. Jedinstveni dizajn uključuje 2,5D prednje staklo s edge to edge izvedbom. Sa stražnje strane telefona nalazimo čitač otiska prsta koji omogućava brzo i jednostavno otključavanje telefona dodirom prsta. Posebna je pažnja poklonjena sigurnosti i vašoj privatnosti. Opcija Face Key omogućava brzu i sigurnu autentifikacija putem skeniranja lica za svega 0,7 sekundi. Alcatel 1S će dolaziti i u Dual SIM varijanti, a za proširenje dostupnog prostora za pohranu podataka dostupan vam je mIcro SD utor.

Napredan fotograf!

Ovaj telefon se odlikuje naprednim fotografskim mogućnostima. Posjeduje ukupno tri kamere od kojih dvije stražnje rezolucije 13 + 2 megapiksela i jedna prednja selfie kamera koja uključuje LED bljeskalicu. Stražnje kamere omogućavaju vam odlične fotografije s podrškom za napredne efekte poput primjerice bokeh efekta. Prisutna je i napredna AI detekcija scena koja zaokružuje izvrsne fotografske mogućnosti u svim uvjetima.
Za izvrsne performanse ovog telefona brine se 8-jezgreni procesor koji omogućava napredni multitasking, odlične performanse u zahtjevnim aplikacijama i igrama, te brz upload i download. Ugrađena baterija kapaciteta od 3060 mAh bez problema će vam izdržati cijeli dan intenzivnog korištenja telefona. Dostupne su vam i brojne opcije za štednju energije unutar sučelja telefona, što će vam omogućiti da dodatno produljite trajanje baterije.


Sučelje, odnosno ugrađeni OS iznimno utječe na korisničko iskustvo odnosno brzinu i stabilnost u radu. Srećom Alcatel 1S dolazi s najmodernijom i najnovijom verzijom Androida 9.0 Pie. Najnovija verzija Androida donosi napredne mogućnosti i u potpunosti je optimizirana za brzo i jednostavno korištenje telefona, što se osjeti u svakodnevnom radu.
Alcatel1 S je moderno dizajniran vizualno impresivan iznimno isplativ pametan telefon odličnih performansi i naprednih fotografskih mogućnosti. Velik 5,5-ični 18:9 HD+ ekran omogućava iznimno ugodan rad, a čitač otiska prsta i prisutna opcija skeniranja lica jamče odgovarajući sigurnost i privatnost, te brzo i jednostavno otključavanje telefona.

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1