NOVOSTI

Oblačno je i kod Huawei-ja

Huawei otkriva novi mobilni spremnik Cloud

Novi Huawei Mobile Cloud korisnicima Huawei mobilnih uređaja pruža jednostavan i siguran servis za back up podataka i sinkronizaciju
Huawei Cloud

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Zagreb, 3. listopada 2017. – Huawei Consumer Business Group najavila je lansiranje novog Huawei Mobile Clouda koji omogućuje korisnicima da bežično naprave back up, sačuvaju sve svoje fotografije i podatke na pametnom uređaju te ih sinkroniziraju. Korisnici će podatke moći prebacivati preko Huawei mobilnih uređaja te im jednostavno pristupiti koristeći Cloud Drive.

Od rujna pa nadalje, Huawei Mobile Cloud postepeno će se ažurirati na Huawei P10, P10 Plus i P10 Lite mobilnim uređajima, a u narednom periodu isto očekuje i ostale modele uređaja. Sve fotografije i videozapisi snimljeni kamerom, screenshotovi te audiosnimke automatski će se pohranjivati na Cloud. Korisnici im mogu jednostavno pristupiti s vlastitog web preglednika na cloud.huawei.com ili preko Gallery aplikacije na svojim uređajima.

Huawei P10
Huawei P10

Podaci se također mogu automatski sinkronizirati na svim Huawei pametnim telefonima što omogućuje brži pristup kontaktima, kalendaru, Wi-Fiju i bilješkama. Ovim se podacima također može upravljati koristeći Cloud Web Portal. Prilikom lansiranja usluge, Huawei Mobile Cloud nudit će 5GB besplatnog Cloud prostora, a postoji i opcija za nadogradnju i kupnju dodatnog prostora na Cloudu od 2018. godine nadalje. Svi spremljeni podaci isključivo će se pohranjivati unutar Europske unije i na europskim serverima, u skladu sa zakonima Europske zaštite podataka i sigurnosti. Usluge imaju implementiranu opciju sigurnosti korisnika, a Huawei Mobile Cloud Servis je certificiran od strane Cloudovog saveza za sigurnost Star /CSA Star (ISO/IEC 27001).

“Lansiranje Huawei Mobile Clouda ističe našu predanost stvaranju jednostavnijeg mobilnog iskustva za naše korisnike koje pritom uvjeravamo da njihovi podaci mogu lako biti spremljeni, vraćeni, sigurni i čuvani”, naveo je Yanmin Wang, predsjednik poslovne jedinice Huawei Consumer Business Group za srednjoistočnu Europu i nordijsku regiju.

Wang Yanmin
Wang Yanmin

Potpuna Huawei Mobile Cloud podrška bit će odmah dostupna u Finskoj, Poljskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Nizozemskoj, dok će ova usluga u drugim zemljama uslijediti kasnije.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1