NOVOSTI

Promo

Nokia vas vodi na jedan malo drugačiji Black Friday!

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Službeno najveći dan kupovine sve je bliže pa i HMD Global, dom Nokia telefona najavljuje velike popuste i sjajne aktivnosti kojima će privući sve zaljubljenike u ovaj brand. Crni petak tako ćete moći “proslaviti” Nokijinim telefonima za koje slijede najbolje ponude godine – uključujući niske cijene i pakete za najnovije i najpopularnije pametne telefone, kao i tablete i dodatke.

Sa svojim ekološki prihvatljivim i održivim dizajnom uz višegodišnja mjesečna sigurnosna ažuriranja, mnogi Nokia pametni telefoni i tableti vrlo su dugotrajni. U sklopu kampanje “F*ćkaš Black Friday”, kojoj se HMD Global odlučio produžiti promotivnim akcijama neovisno o samom Međunarodnom Black Fridayu, na najvećoj hrvatskoj internet trgovini Ekupi svi će kupci najatraktivnije Nokia modele moći kupiti po najpristupačnijim cijenama do sada!

Jedan od modela koji će se naći u ponudi Ekupi platforme je i Nokia G10, omiljeni uređaj za one koji trebaju bateriju koja traje danima, a ne satima, između punjenja. Ovaj model tako će biti povoljniji čak 25% te će biti dostupan za samo 899,00 kuna (119,32€). Svojom trostrukom stražnjom kamerom s poboljšanim snimanjem omogućava vam da uvijek zabilježite posebne trenutke kad god se oni dogode, a s najnovijom inačicom operativnog sustava Android ™ 11, dvije godine nadogradnje softvera i tri godine sigurnosnih ažuriranja, ovo je mobilni telefon kojemu ni vrijeme ne može ništa.

Nokia, brand koji malim koracima svakim danom sve više osvaja svijet sada je kupcima u Hrvatskoj dostupniji no ikad pa provjerite ponudu na Ekupi.hr i samo se jednom kupovinom vratite najpopularnijoj marki djetinjstva koja je na već dosta zahtjevno i zasićeno tržište mobitela uspjela plasirati inovacije kojima broj obožavatelja samo raste.

“HMD Global Oy sa sjedištem u Espou u Finskoj dom je Nokia telefona. Misija HMD-a je pružanje pristupačne povezanosti svima. HMD dizajnira i prodaje niz pametnih telefona i običnih telefona te rastući portfelj inovativnih usluga. Uz stalnu posvećenost sigurnosti, trajnosti, pouzdanosti i kvaliteti u svom asortimanu, HMD je ponosni ekskluzivni vlasnik marke Nokia za telefone, tablete i dodatke”.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1