NOVOSTI

Promo

Od danas u Hrvatskoj započela prodaja najnovijeg HONOR-a 90

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

[Zagreb, 25. srpnja 2023.] Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, u Hrvatskoj je HONOR 90 odsad dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatera – A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera – u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji. Riječ je o najnovijem uređaju globalnog tehnološkog brenda HONOR koji je nedavno predstavljen i u Parizu, a odlikuju ga vodeći četverostruko zakrivljeni plutajući zaslon s tehnologijom za udobnost očiju  te impresivna glavna kamera od 200 MP koja na najbolji mogući način omogućuje dijeljenje dobrih vibri.

HONOR 90 je tako prepun pametnih značajki koje pokreće AI, koje korisnicima omogućuju da dobiju savršenu snimku izravno iz fotoaparata, eliminirajući ili barem smanjujući potrebu za naknadnim uređivanjem.

1. AI detekcija scene: HONOR 90 koristi umjetnu inteligenciju za automatsko prepoznavanje onoga što se snima i prilagođava postavke kamere u skladu s tim. Bilo da se radi o sunčanom krajoliku,  noćnom gradskom pejzažu ili krupnom planu ukusnog jela, kamera će optimizirati postavke poput boje, kontrasta i ekspozicije kako bi iz scene izvukao najbolje. Ova inteligentna optimizacija znači da su fotografije odmah spremne za dijeljenje ili ispis, bez potrebe za dugotrajnim ručnim podešavanjem.

2. Nadograđeni portretni način rada: Uz snagu umjetne inteligencije, portretni način rada HONOR-a 90 snima zapanjujuće portrete profesionalnog izgleda koji ističu subjekt, dok stvaraju prekrasno zamućenu pozadinu. Ovaj efekt, koji je nekoć bio moguć samo s profesionalnim fotoaparatima i ručnim uređivanjem, sada je dostupan na dohvat ruke. Osim toga, način rada podržava 2x zumiranje, što omogućuje veće fokusiranje na subjekt i izradu izvanrednih portretnih fotografija bez potrebe za daljnjim uređivanjem.

3. Iznimne performanse pri slabom osvjetljenju: Veliki 1/1.4 senzor HONOR 90 u kombinaciji s noćnim načinom rada daje jasne, svijetle i detaljne snimke čak i kada osvjetljenje nije optimalno. Ovo značajno smanjuje potrebu za naknadnim uređivanjem, za podešavanje ekspozicije ili smanjenje šuma.

4. Ultraširoka i makro kamera od 12 MP: Svestrana ultraširoka i makro kamera ne samo da omogućuje snimanje širih kutova za pejzažne fotografije, već i detalje izbliza uz minimalnu udaljenost fokusa od 2,5 cm. Takva mogućnost eliminira potrebu za obrezivanjem ili daljnjim prilagodbama u naknadnoj obradi.

Odražavajući HONOR-ovu posvećenost tehnologiji usredotočenoj na čovjeka, HONOR 90 odlikuju i vodeće značajke za osiguranje udobnosti očiju. Uređaj je dobio TÜV Rheinland Flicker Free certifikat i postigao nivo sigurnog zatamnjivanja, što ga čini idealnim za današnju generaciju koja žudi za zabavom, a dugo vremena provodi gledajući  sadržaj na svojim pametnim telefonima. Ekran podržava najvišu frekvenciju prigušivanja širine impulsa (PWM) u industriji od 3840 Hz, što učinkovito smanjuje napor za oči korisnika kada je postavljen na nisku svjetlinu. Uređaj  ima i dinamičko prigušivanje koje simulira prirodno svjetlo kako bi ublažilo umor očiju i koje usklađuje doba dana s razinom plave svjetlosti koju proizvodi zaslon. Prednost ove tehnologije potvrdili su i znanstvenici koji su testirali najnoviji HONOR 90 te istaknuli kako je riječ o značajkama koje pomažu u ublažavanju naprezanja očiju, što može utjecati i na krvni tlak, broj otkucaja srca i ljudski metabolizam.

Osim toga, HONOR 90 postigao je najvišu poziciju u DXOMARK-ovom rangiranju zaslona u svojoj klasi pametnih telefona – prošao je temeljiti test zaslona DXOMARK-a, koji ocjenjuje performanse u šest ključnih područja: čitljivost, boje, video, pokret, dodir i artefakti. S impresivnim rezultatom od 140, koji je kvalificiran za DXOMARK Display Gold Label, HONOR 90 osigurava hvalevrijednu poziciju u DXOMARK globalnom rankingu zaslona.

 

 

HONOR 90 može se pohvaliti i dinamičkim prigušivanjem koje simulira prirodno svjetlo kako bi ublažilo umor očiju, kao i HONOR-ovom tehnologijom cirkadijanskog noćnog prikaza koja filtrira plavo svjetlo i potiče prirodnu sekreciju melatonina za poboljšanje kvalitete sna korisnika noću.A jedna od velikih prednosti HONOR-a 90 je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh  koja podržava cjelodnevno korištenje. Jednim punjenjem, pametni telefon može pružiti do 19,5 sati neprekidnog lokalnog video streaminga. Kada je baterija na izmaku, korisnici je mogu napuniti do 45% uz 66W HONOR SuperCharge u samo 15 minuta, što minimalizira vrijeme isključenja. Brzo i energetski učinkovito, HONOR 90 pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, koji ima 20% bolju GPU i 30% bolju AI izvedbu u usporedbi s prethodnikom.

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenos nih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1