NOVOSTI

Galaxy Tab A 10.5”

Tablet za cijelu obitelj

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Samsung je predstavio novi tablet Samsung Galaxy Tab A 10.5”, koji omogućuje zabavu korisnicima i njihovim obiteljima dok su kod kuće ili u pokretu. Uz dodatne značajke kao što je Samsung SmartThings, upravljanje domom lakše je no ikada.

„Ponosni smo što možemo najaviti novi uređaj kojim proširujemo portfelj Samsungovih tableta, Galaxy Tab A 10.5”, koji sa sobom nosi inovativni Samsungov dizajn na uređaj prikladan za cijelu obitelj. Uz osvježen dizajn, poboljšanu roditeljsku kontrolu i nove mogućnosti povezivanja, Galaxy Tab A 10.5” idealan je za moderno kućanstvo.“, rekao je Jason Lee, predsjednik Odjela razvojne strategije poslovne jedinice tableta i mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Također, Galaxy Tab A 10.5” dolazi s četiri ugrađena zvučnika i podrškom za Dolby Atmos®.

Kids Mode na Samsung Galaxy Tab A 10.5” omogućuje roditeljima kontrolu nad upravljanjem sadržajem i vremenom korištenja, što sučelje Samsungova tableta čini jednostavnim i sigurnim za dječje učenje i zabavu. Kids Mode obuhvaća i Kids Browser, Galaxy for Kids te osam besplatnih aplikacija omiljenih obiteljskih brendova, kao što su Toca Hair Salon 3 i BRIO World – Railway.

Dodatno, na Tab A 10.5” roditelji mogu koristiti opciju Multi User Mode za otvaranje različitih računa na istom uređaju. Za veću funkcionalnost na jednom tabletu moguće je podesiti jedan račun za sebe, a drugi za djecu.

Organizacija doma i obitelji nikad nije bilo lakša kroz poboljšane značajke povezivanja na Samsung Galaxy Tab A 10.5”. Samsungov Always On Daily Board donosi cjelovite, dnevne informacije uključujući sat i kalendar, kao i galeriju digitalnih fotografija. Korisnici sada mogu jednostavno upravljati svojim okruženjem u kući uz SmartThings na svom Galaxy Tab A 10.5”. Za upravljanje svim povezanim kućanskim uređajima potrebno je samo dodirnuti gumb na SmartThings aplikaciji. Bez obzira na to spremaju li se korisnici otići u krevet ili žele pojačati grijanje za kišnog dana, kontrole pametnog doma olakšavaju im upravljanje domom.

Za više informacija o Galaxy Tab A 10.5” posjetite https://www.samsungmobilepress.com ili https://news.samsung.com/galaxy.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

TEST: Samsung Galaxy Z Fold6

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Unpacked event 2024: Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6