NOVOSTI

Novo mobilno rješenje

Uz Samsung DeX do iskustva stolnog računala

Samsung Galaxy S8 ili S8+ umetnu se u DeX stanicu koja povezuje pametni telefon s monitorom kompatibilnim s HDMI kabelom te s bilo kojom tipkovnicom i mišem koji podržavaju povezivanje putem Bluetootha, USB-a ili RF-a.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

DeX stanica pruža povezivost koju profesionalci traže, uključujući dva USB 2.0 utora, Ethernet, USB tip-C priključak za struju i ventilator za hlađenje. Dodatno, DeX stanica sadrži Adaptive Fast Charging (AFC) tehnologiju za brzo punjenje Samsung pametnog telefona dok je spojen. DeX stanica će biti dostupna diljem svijeta zajedno s Galaxy S8 pametnim telefonom, a postoji i mogućnost prodaje ta dva uređaja u paketu, ovisno o regiji.
Samsungovo potpuno novo mobilno rješenje DeX omogućava produktivnost u pokretu proširujući Android pametni telefon u iskustvo stolnog računala.
Novo mobilno rješenje pogonjeno pametnim telefonom tvrtke Samsung pruža poboljšano iskustvo za Android i Windows aplikacije, a kompatibilno je uz nove Galaxy S8 i S8+.
Samsung DeX na Galaxy S8 i S8+ uređajima omogućava korisnicima jednostavan pristup aplikacijama, uređivanje dokumenata, pretraživanje interneta, gledanje video zapisa, odgovaranje na poruke i još mnogo više, izravno s pametnog telefona na većem zaslonu uz uporabu tipkovnice i miša.
U potpunosti redizajnirano Android korisničko sučelje je optimizirano za upotrebu s tipkovnicom i mišem te uključuje mnogobrojne, po veličini podesive, prozore, kontekstualne izbornike i inačicu internetskog preglednika za stolna računala.

[pt id=’2324′ size=’full’ link=’file’ class=’aligncenter’]

Ključna suradnja s tvrtkama Microsoft i Adobe omogućavaju kompatibilnost uređaja SamsungDex s Microsoft Office i Adobe mobilnim aplikacijama, uključujući Adobe Acrobat Reader mobile i Lightroom, omogućavajući funkcionalnosti poput onih na stolnom računalu i korisničko sučelje koje je prethodno bilo nedostupno na pametnim telefonima. Za sve profesionalce u pokretu i organizacije koje zahtijevaju pristup aplikacijama u Windows operativnom sustavu, Samsung DeX omogućava korisnicima daljinski i siguran pristup virtualnim radnim pločama kroz partnerska rješenja, uključujući Citrix, VMware i Amazon Web Services.
– Pametni telefon je postao središnje mjesto za modernog profesionalca u pokretu, i kada drže prezentaciju ili uređuju dokumente na daljinu, Samsung DeX pruža mogućnost učinkovitog rada koristeći samo svoj pametni telefon. Razvili smo Samsung DeX imajući na umu profesionalce koji su stalno u pokretu, dajući im praktično i fleksibilno iskustvo stolnog računala – izjavio je Injong Rhee, tehnički direktor poslovanja mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics, te dodao – Budući da dijele našu viziju u izgradnji izvrsnosti u mobilnoj produktivnosti,  suradnja s partnerima poput tvrtki Adobe i Microsoft bila je ključna u razvoju uređaja Samsung DeX. Uz Samsung DeX, poslovni korisnici mogu biti sigurni da su njihov pametni telefon i podaci zaštićeni Samsung Knox sigurnosnom platformom ugrađenom u pametni telefon. Samsung DeX redefinira ono što pametni telefon može učiniti kako bi održao radnike u pokretu produktivnima.
Dok je spojen s DeX stanicom, pametnim telefon je zaštićen Samsung Knox sigurnosnom platformom. Za dodatnu sigurnost, korisnikovi mobilni podaci neće biti preneseni s uređaja na stolno računalo.
5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung će nadograditi 30 uređaja na One UI 6.0 u samo pet tjedana