NOVOSTI

Pretprodaja

Koliko će koštati Sony Xperia XZ Premium?

Na nekoliko web shopova već su počele prednarudžbe za novi Sony Xperia XZ Premium.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Preko Amazon UK možete već sad naručiti svoj primjerak Sony Xperia XZ Premium, prvog mobitela koji snima video do 960 sličica u sekundi kako bi se gledao usporedno te ima 5,5-inčni 4K HDR ekran u rezoluciji 2160 x 3840. Cijena telefona je 649 funti, odnosno oko 5500 kuna. Ipak, cijena je ubrzo nakon objave na Amazonu maknuta te stoji obavijest kako se ne zna kad će telefon biti dostupan na skladištu. Telefon je, prvotno objavljeno, trebao biti dostupan od 1. lipnja 2017 u Deepsea crnoj boji kućišta.

Pronašli smo ga na još dva britanska web shopa – na Clove.co.uk cijena također 649 funti (s uključenim porezom), dok se na Unlocked-mobiles.com nudi za 639,98 funti, dakle za nešto niži iznos.

Ovo je prvi smartphone koji ima memory stacked Exmor RS senzor s tehnologijama, koje se obično mogu naći samo na vrhunskim kompaktnim fotoaparatima, te omogućava 5 puta brže skeniranje slika i transfer podataka. To znači da možete stvarati senzacionalne videozapise svojih svakodnevnih trenutaka snimajući 960 frameova u sekundi, a zatim reproducirati video u Super slow motionu koji je četiri puta sporiji nego kod drugih smartphonea i daje vam više detalja na dlanu nego što je ikada prije bilo moguće. Uz to, Predictive Capture uvijek je jedan korak ispred i automatski počinje snimati fotografije kada detektira poket, čak i prije nego pritisnete tipku, pa na nekoj od najviše četiri fotografije snimljene sekundu prije nego što ste pritisnuli okidač možete naći i trenutak koji vam je promaknuo. Povrh toga, novi 19 MP senzor visoke rezolucije ima 19% veće piksele da uhvati više svjetla te osigurava nevjerojatne detalje i oštre fotografije čak i pri lošem osvjetljenju ili jakom pozadinskom svjetlu.

Sony Xperia XZ Premium na MWC 2017 u Barceloni proglašena je najboljim smartfoneom, a mi smo već objavili naše prve dojmove o izradi kućišta telefona.

Komentiraj

Sony je u Barceloni predstavio novi Xperia XZ Premium s 4K ekranom 3840 x 2160, koji može reproducirati video snimljen s 960 sličica u sekundi.

S obzirom da je Snapdragon 835 još nefunkcionalan i nedovoljno ispitan, telefon ne radi nego se može samo gledati kućište. Ali se ne može upaliti. Vizualno je jako lijep, ugodno leži u ruci, ali i dalje ima one velike neiskorištene površine ispod i iznad ekrana.

Konačno su podignuli RAM na 4 GB.02-03-2017 14:05
Telefon je iznenadio na MWC ove godine i prema riječima Android authorities portala, postavio vrlo visoko ljestvicu za suparnike.
Iskreno, Xperia ko Xperia. Iznutra je možda zmaj, ali izvana, to je već bar 4 godine štancanja gotovo pa istoga hardvera. 02-03-2017 20:53
da nije tog prapovijesnog dizajna bio bi sam vrh....ali te nesretnike u trećoj smjeni koji dizajniraju ovu žalost treba poslat u Lubjanku na odmor 04-07-2017 19:55
Mob jede ostale flagshipove po pitanju RAM managementa. Dokazano u mnogim YT video usporednicama.
Kada je bacila na koljena jedan S8+, zbilja je zmaj.
Bezele nikako da progutam. Ovaj smart zbilja izgleda za(o)stao u vremenu, tamo prije 4 godine. Dizajnom čak ne bih rekao da se uklapa u prošlogodišnje flagove.
Šteta. Cijena joj je sada paprenih 5700kn. Znači, u rangu s ostalim proizvođačima.
Iskreno, čak da je dobijem na poklon ne znam bih li je konstantno (kao primarni mob) koristio. 04-07-2017 20:31
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Realme GT 6 službeno! Flagship killer za 600 eura