NOVOSTI

Objava za medije

Korisnici preko 100 operatora iz više od 50 zemalja ovog će ljeta moći koristiti Telemachovu 5G mrežu

Telemachova 5G mreža pokriva cijelu hrvatsku obalu i otoke te sva veća naseljena mjesta diljem Hrvatske, a sada je dostupna i korisnicima iz cijele Europe.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Korisnici više od 100 stranih telekom operatora, među kojima su i brojni turisti koji će ovog ljeta posjetiti Hrvatsku, moći će se nesmetano spajati na Telemachovu 5G mrežu koja pokriva cijelu obalu i otoke te sva veća naseljena mjesta diljem Hrvatske. Riječ je o partnerstvima koje je Telemach Hrvatska sklopio s telekom operatorima iz više od 50 država diljem svijeta, a među kojima su i zemlje iz Europskog gospodarskog prostora (EEA), koji uključuje zemlje Europske unije te Island, Norvešku, Lihtenštajn, a partnerstva su ostvarena i u Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

Isti model vrijedi i za korisnike Telemacha u Hrvatskoj koji će se u više od spomenutih 50 država moći spajati na 5G mreže partnerskih operatora te surfati brzo i kvalitetno bez dodatnih troškova, uz uvjet da imaju 5G telefon i da je 5G dostupan u partnerskoj mreži na lokaciji na kojoj se korisnik nalazi. Izvan europskog prostora, Telemachovi 5G roaming partneri se nalaze i u zemljama na drugim kontinentima, među kojima su i SAD, Kanada, Meksiko, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Tajland i dr.

“Sve nas u Telemachu raduje što smo dio društva najvećih telekoma u Hrvatskoj koji svojim investicijama u pokrivenost i kvalitetu 5G mreže doprinose daljnjem razvoju našega turizma te neprekidno radimo i na uspostavljanju što većeg broja roaming usluga. Tako će i ovog ljeta brojni privatni iznajmljivači, hoteli, ugostitelji i brojni drugi pružatelji usluga moći osigurati kvalitetniji boravak našim turistima uz brzi Internet, bolju povezanost te mogućnost neometanog uživanja u svim digitalnim sadržajima i pogodnostima koji su im potrebni”, ističe članica uprave Telemacha za tehniku Danijela Bistrički Morović, te dodaje kako i ovi podaci pokazuju značajne pomake u pokrivenosti i kvaliteti Telemachove mobilne mreže i to zahvaljujući 226 milijuna eura vrijednom planu ulaganja u fiksnu i mobilnu mrežu kroz petogodišnje razdoblje.

Popis svih Telemachovih partnera u Europi i svijetu dostupan je ovdje.

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Telemach Hrvatska drugu godinu zaredom provodi projekt obnove šumskih područja dronovima