TESTOVI

Crni oblutak

MeanIT F50 Flip

Preklopni mobitel je idealan za korisnike koji traže praktičnost i funkcionalnost
EKRAN / REZOLUCIJA
KAMERA / VIDEO
BRZINA / CHIPSET
MEMORIJA / RAM

Ocjena članka

0

Ocijeni test

4.2/5 - (5 votes)

Uvod, sadržaj pakiranja

Nekada su preklopni mobiteli bili veliki hit, a i dan-danas postoje korisnici koji ih obožavaju zbog praktičnosti javljanja na dolazni poziv jednostavnim otvaranjem preklopnog kućišta, praktičniji su za nošenje jer preklopljeni zauzimaju manje prostora. Dakle, razlozi za kupnju preklopnih mobitela i dalje postoje, a kad se tome doda povoljna cijena onda je rezultat sigurno zanimljiv. Upravo takav je MeanIT F50 Flip koji sa zadovoljstvom testiramo i odmaramo se od pametnih telefona koji sve mogu, ali ne mogu izdržati bez punjenja toliko dana koliko može testirani F50.

U pakiranju uz telefon dolazi samo punjač dužine 80 centimetara s microUSB priključkom i više vam ništa niti ne treba, osim eventualno uputa ako ne znate koristiti ovakav tip telefona.

Dizajn, ergonomija, cool faktor

Za korištenje mobitela MeanIT F50 Flip trebat će vam najčešće dvije ruke prilikom otvaranja telefona jer kvalitetno na dodir kućište prekriva glossy piano crni materijal ugodne ergonomije dobivene zakrivljenim kućištem na kojem se izvana ističe udubljena tipka koja se koristi u slučaju nužde, SOS tipka.

Svoje mjesto obavezno na mobitelima namijenjenim starijim osobama uvijek pronalazi i tipka LED lampe koja će osvijetliti prostor u mraku pa će kretanje biti lakše. Telefon u konačnici izgleda poput oblutka, sa straga postavljenom kamerom od 0,3 megapiksela. Istaknimo još jedan bitan detalj kakav danas više ne viđamo na modernim mobitela – moguće je telefon zakvačiti na trakicu i tako nositi oko vrata ili zapešća ruke.

U donjem dijelu kućišta smještena je lijepo dizajnirana tipkovnica s velikim brojevima, označenim tipkama za ulazak u izbornik (Menu) i imenik. Za one koji žele imati sve pred sobom i ne žele tražiti broj telefona dovoljno je iskoristiti prečace (M1, M2, M3) i tako brzo birati tri najčešće korištena broja telefona.

4.2/5 - (5 votes)
1 | 2 | 3
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
TEST MJESECA

TEST: Samsung Galaxy Z Fold6

string(4) "test" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "test" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "test" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1