NOVOSTI

Tele2

Google Play aplikacije od sada preko Tele2 računa

Tele2 je prvi u Hrvatskoj omogućio kupovinu aplikacija u Google Play trgovini, uz plaćanje preko pretplate ili prepaid računa.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

4.9/5 - (7 votes)

Jedan od razloga zašto korisnici na hrvatskom tržištu rijetko kupuju mobilne aplikacije za svoj pametni telefon svakako je obaveza registracije kreditne kartice preko koje bi se aplikacije plaćale.

Od danas svi Tele2 korisnici, i pretplatnici i oni koji su na prepaid bonovima, mogu po prvi put koristiti novu funkcionalnost na hrvatskom tržištu – kupovinu nove igre, fitness aplikacije, filma, dodatnih bodova u omiljenoj igri, antivirusne aplikacije, poslovnog rješenja ili bilo kakav sličan sadržaj koji se naplaćuje bez registracije kreditne kartice putem Google Play trgovine.

Dovoljno je povezati svoj Tele2 račun s Google Play trgovinom na pametnom telefonu: za početak korištenja Google Play Trgovine i preuzimanje/kupovinu sadržaja u Trgovini trebali bi u svojem uređaju dodati/kreirati osobni Google račun. Za kreiranje računa slijedite ove korake:
1. U glavnom izborniku uređaja odaberite “Postavke” – “Računi”
2. Pod “Računima” odaberite “Dodaj račun” – Google
3. Slijedite upute

“Izravna naplata u Google Play Trgovini je nova funkcionalnost na hrvatskom tržištu koju uvodi Tele2, a to je ujedno i jedna u nizu novih pogodnosti koje je omogućilo znatno ulaganje u mrežu s ciljem postizanja najviše razine kvalitete, potvrđene i P3 istraživanjem. Ovime dajemo odgovor na sve osobne i poslovne potrebe Tele2 korisnika koji na jednostavan i siguran način, mogu kupovati nove igre, fitness aplikacije, antivirusne aplikacije, poslovna rješenja i još mnogo toga.” izjavio je na prezentaciji ove nove usluge gosp. Antun Glavica, komercijalni voditelj projekta Tele2 tima.

„Za korištenje ove usluge prvi put je potrebno povezati Tele2 račun s Google Play uslugom, bez unosa broja kreditne kartice i ostalih financijskih detalja. Kad korisnik naiđe na sadržaj koji ga zanima i želi ga kupiti, samo klikne na opciju i izabere Tele2 račun kao način plaćanja. Ova je usluga osim po jednostavnosti karakteristična i po visokoj dozi sigurnosti. Tele2 pretplatniku sadržaj će se naplatiti na sljedećem računu, a Tele2 korisniku bonova smanjit će se trenutno stanje računa za potrošeni iznos”, dodao je tehnički voditelj projekta, Igor Radovan.

Antun Glavica, Ivan Brezak Brkan i Igor Radovan

Sve sigurnosne značajke u Google Play Trgovini se i dalje zadržavaju. Dakle, korisnik može postaviti svoj uređaj da traži autorizaciju plaćanja za sve kupnje, putem otiska prsta ili lozinke, ili ako su opušteniji i ne žele dodatne korake, korisnici mogu preskočiti ovaj proces. Uz sve to, postoji opcija mjesečnog i transakcijskog limita koja će ih podsjetiti na potrošnju. Sve cijene će biti u kunama, tako da neće biti potrebe za preračunavanjem valuta ni brigom koliko će biti naplaćeno na sljedećem računu ili oduzeto s računa korisnika bonova.

Tele2 vjeruje da i za pretplatnike i korisnike bonova budućnost pripada mobilnim plaćanjima, a kao prvi i jedini na tržištu koji je omogućio ovu funkcionalnost, čvrsto uspostavlja svoju poziciju fleksibilnog i inovativnog operatera koji u pravom trenutku pruža korisnicima baš ono što im je potrebno, uvijek imajući na umu njihovo zadovoljstvo. Ukratko, Tele2 želi uslugu učiniti još kvalitetnijom, jednostavnijom i učinkovitijom.

4.9/5 - (7 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1