NOVOSTI

Jabees Firefly 2, idealan suputnik vašeg smartphonea

Jabees Firefly 2

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Firefly 2 slušalice ugodno su iznenađenje nakon velikog broja skupih bežičnih modela koji su često nedostupni većem broju korisnika

Jabees je brend čije smo slušalice već više puta testirali te uvijek uspijevaju pogoditi idealan omjer cijene i performansi. Nove FIrefly 2 slušalice poprilično su nas iznenadile s obzirom na cijenu i vrijednost.

Wireless slušalice često iznenade nove korisnike veličinom samih jedinica, no imajmo na umu sav hardver koji je potrebno ukomponirati, a primarno se radi o bateriji. Firefly 2 počeli smo testirati jednostavnim pristupom gdje smo ih spojili na mobitel, standardno kao i svatko drugi pojačali na 100 % da izoliramo zvukove kolega u uredu te pustili Flow na Deezeru.

 

Baterija i dizajn

Idealan je to način da se ocijene slušalice, pogotovo zato jer se može vidjeti koliko im traje baterija. Jedna zanimljiva činjenica bila je ta da smo u 6 sati slušanja glazbe spustili bateriju slušalica za svega 50 % što se svakako nije dogodilo kod novijih, skupljih modela.

Dapače, baterija je izdržala i cijeli drugi radni dan minus pauza i jutarnje razglabanje. Tako da možemo s pouzdanjem reći da sa svojih 10 do 11 sati rada ove slušalice imaju najduži radni vijek od do sada testiranih modela. Uz to s mobitelom se vrlo brzo povezuju bez obzira kojim redoslijedom ih spojite, a neće prigovarati ni ako upalite samo jednu te će ona potpuno normalno raditi.

Svaka slušalica ima jedan veliki gumb koji limitira funkcije te je potreban značajan pritisak da se registrira, što možda nije najugodnije pošto pritišćete na uho. Dugo ostaju u stanju pripravnosti te za njih nisu potrebne posebne aplikacije i registracije.

 

Kvaliteta reprodukcije

Sam zvuk ovisit će o slušatelju, no po nama ima malo “metalniju” boju od skupljih modela gdje do izražaja jako dolaze vokali, a duboki tonovi su ipak potisnuti. Treba istaknuti da ne dolazi do clippanja tonova ni pri najvišoj glasnoći što je plus. Uz sve to, slušalice dolaze i sa IPX7 certifikatom te ih voda neće oštetiti, a mogu preživjeti pad u vodu i do metar dubine (na pola sata).

Dolaze u kutijici koja služi kao dodatna baterija te može napuniti baterije slušalica dva puta, a punjenje je brzo. Sama kutija ima Qi bežično punjenje uz ono klasično. Mikrofoni na slušalicama jedini su jasan minus jer ćete morati par puta ponoviti koju riječ, pogotovo ako ste u glasnijem okruženju.

Za još zanimljivih recenzija wireless i drugih tehnologija, svakako pročitajte recenzije na VidiLabu.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
TSMC nastavlja s proizvodnjom nakon potresa u Tajvanu