NOVOSTI

iOS 10.2

Najbolji featuresi koje donosi novi iOS 10.2

Najbolji featuresi koje donosi novi iOS 10.2

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Za sada se novi featuresi nalaze u beti, a uz novosti bit će ispravljene i neke greške.

U postavkama kamere bit će moguće sačuvati postavke koje želimo da budu trajne, a uskoro ćemo moći odabrati način i filtre. Sve će se to moći podesiti u Postavkama, a zatim odete pod Foto i kamera.

ios_10-2_kamera_mod

Emergency SOS odnosno poziv u slučaju nužde po prvi se put pojavio na Apple Wathu, a bit će dostupan za iOS uređaje nakon nadogradnje na 10.2. U slučaju hitnosti moći ćete uputiti hitni poziv bez da vadite telefon iz džepa: potrebno je pet puta za redom pritisnuti tipku za paljenje telefona (on/off) te će se tri sekunde kasnije uspostaviti poziv prema hitnoj službi u 14 zemalja: Australija, Belgija, Brazil, Kanada, Kina, Francuska, Hong Kong, Indija, Italija, Japan, Rusija, Španjolska, Velika Britanija i SAD. Ukoliko se kontakt prema hitnoj službi spremi u aplikaciju Zdravlje, prilikom hitnog poziva će se poslati i informacija o lokaciji. Ova funkcija će se moći i deaktivirati, ukoliko ju ne želite koristiti, u Postavkama (General).

ios_10-2_sos_poziv

Emoji su danas neizbježan dio komuniciranja putem SMS i instant poruka, a nakon što nadogradite svoj iPhone na iOS 10.2 dobit ćete nova 72 emotikona. Očigledno se u ovom području nalazi još puno prostora čim Apple tek sada dodaje nove emoji – novi će biti smiley emoji te bolesna lica, zatim nova zanimanja, više hrane.

ios_10-2_novi_emoji_uvodna

U iOS-u postoji bug, a to je gubitak teksta prilikom pisanja teksta pri brzom odgovoru, ukoliko se prebacite u puni ekran, a da prethodno niste poslali poruku. Sada se to ispravlja pa više nema straha da će tekst nestati ukoliko na zaključanom ekranu napišemo tekst, a zatim otključamo ekran kako bismo nastavili pisanje.

ios_10-2_gubitak_teksta

Mnogi vole wallpapere i screensavere (pozadine i čuvare zaslona) – vlasnici iPhonea 7 i 7 Plus dobit će u nadogradnji 10.2 tri nova sadržaja (kapljice vode u plavoj, žutoj i ružičastoj boji).

ios_10-2_novi_wallpaperi

Tv aplikacija donijet će TV sadržaje na iPhone i iPad uređaje, a predlagat će vam se i sadržaji koji bi vam mogli biti zanimljivi na temelju vaših preferencija u Apple Music aplikaciji.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
ByteDance izgledno neće prodati TikTok američkoj tvrtki