NOVOSTI

CES 2017

Pet novih LG Androida na CES-u

Pojedini modeli dolaze s najnovijom verzijom Androida 7, a model Stylus S ima i olovku.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (2 votes)

LG Stylus 3 s 5,7 inčnim HD ekranom i 3 GB radne memorije nudi poboljšano iskustvo pisanja sa stylusom, olovkom s vrhom od vlakana promjera 1,8 mm za osjećaj pisanja pravom olovkom.

Tu su i čitač otiska prsta i unaprijeđeno korisničko sučelje uz Pen Pop 2.0 te popularni Pen Keeper i Screen-off Memo. Uz Pen Pop 2.0, bilješke se mogu prikazivati na zaslonu kad god je stylus uklonjen. Pen Keeper prikazuje upozorenje kad je stylus daleko od telefona, a Screen-off Memo omogućava bilježenje izravno na zaslonu čak i kada je zaslon isključen. Ima prednju kameru od 8 te stražnju od 13 megapiksela. Baterija je promjenjiva kapaciteta 3200 mAh.

LG-jeva serija K ima četiri nova člana koji se predstavljaju na CES-u u Las Vegasu. Spadaju u srednji segment što se tiče specifikacija – imaju od 1 do 2 GB radne memorije te ciljaju na masovnu publiku.

LG K10 s 2 GB radne memorije ima 5,3-inčni HD In-cell Touch zaslon, prednju kameru od 5 MP sa širokokutnom lećom od 120 stupnjeva za selfije te stražnju premium kameru od 13 MP koja inače dolazi i na LG-jevim flahshipima serije G. Među drugim naprednim značajkama, inače nedostupnim na pametnim telefonima ove kategorije su čitač otiska prsta, metalik U-okvir za tanki profil od svega 7,9 mm te 2,5D Arc Glass dizajn.

LG K8 s 1,5 GB RAM-a donosi 5-inčni HD In-cell Touch zaslon, prednju kameru od 5 MP te glavnu od 13 MP, uz LG-jeve inteligentne značajke korisničkog iskustva kao što su Auto Shot i Gesture Shot za selfije. Auto Shot automatski aktivira okidač prednje kamere kada detektira lice, a Gesture Shot snima selfie nakon što uoči da je korisnik dao signal rukom te tako eliminira potrebu za pritiskanjem tipke za okidanje pa se uređaj neće zatresti u ključnom trenu.

LG K4 s 1 GB RAM-a je opremljen 5-inčnim In-cell Touch zaslonom te prednjom i glavnom kamerom od 5 MP, kao i značajkama Auto Shot i Gesture Shot koje se mogu naći i na uređaju K8. Tu su i tanki profil od tek 7,9 mm, izmjenjiva baterija kapaciteta 2.500 mAh te utor za microSD karticu.

Najmanji u seriji, LG K3 također s 1 GB RAM-a uključuje 4,5-inčni On-cell Touch zaslon, glavnu kameru od 5 MP te prednju od 2 MP koja ima i Gesture Shot. Uz utor za microSD karticu i izmjenjiva baterija od 2.100 mAh, K3 nudi brojne značajke nedostupne na drugim pametnim telefonima u ovoj kategoriji.

5/5 - (2 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1