NOVOSTI

Prve glasine o novom OnePlus 7

OnePlus 7

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

OnePlus svoje flagship uređaje na tržište izbacuje polugodišnje, pred ljeto i pred zimu. U petom mjesecu možemo, ako pogledamo prema prijašnjim verzijama, očekivati predstavljanje novog modela, OnePlus 7.

Kako to biva u industriji mobilnih uređaja, “hype” polako kreće te su prve glasine obišle internet.

O OnePlus 7 verziji još ništa neznamo službeno, no neke stvari moguće je lagano predvidjeti sa hardverskog stajališta, dok bi druge mogle biti očite kada pogledamo trend u kojem se kreće industrija.

Tako će naravno čipset biti Qualcommov Snapdragon 855, sa 8 ili više GB RAM memorije. Kada pričamo o pohrani i dalje bi se mogla pojaviti 64 gb opcija za povoljnije uređaje, no zlatna sredina i dalje bi bila 128 GB. Ne bilo kakva jer se pojavio novi UFS 3.0 standard sa puno bržom memorijom. Kako je OnePlus 5 bio među prvim uređajima koji su implementirali trenutnu UFS 2.1 memoriju, nije teško skočiti na takav zaključak.

Vjerujemo kako će gumbi i sučelja na novom uređaju ostati isti, uključujući i slider glasnoće. Stereo zvučnisi su sada već standard u premium svijetu, no sumnjamo da će se pojaviti u ovom cjenovnom rangu. Isto tako i zaslon, vjerojatno ostaje u FullHD+ rezoluciji sa AMOLED tehnologijom jer bi veća rezolucija povećala i cijenu.

Da su tako ključna aspekta novog uređaja koja se šire internetom. Prvi, ekran će biti bez ikakvih ureza, te će selfie kamera mehanički izlaziti iz uređaja poput nekih već poznatih uređaja, čak i našeg NOA brenda, F20 Pro. Stražnja strana će tako imati tri kamere, glavna bi vjerojatno bila sa novim Sonyjevim 48 megapikselnim senzorom, dok će zoom leća imati standardnijih 20 megapiksela. Treća kamera se glasi na 5 megapiksela u svrhu očitavanja dubine.

Neki od ovih glasina proizlaze i iz novih F11 uređaja tvrtke OPPO koja ima snažan utjecaj na konačan izgled i performanse OnePlus uređaja.

Ovo su sve nagađanja i glasine jer još nemamo nikakvih fizičkih dokaza niti pravih leakova iz tvornica.

Jedno je sigurno, a to je da će cijena kao i svake godine malo narasti.

 

 

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1