NOVOSTI

Velike promjene za korisnike Snapchata

Snapchat će uskoro doživjeti velike promjene

Snapchat je aplikacija nastala 2011. godine od strane studenata na Stanfordu te je postala planetarno popularna kod mladih
Snapchat

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Snapchat je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu koja je izrazito popularna među tinejdžerima i mladima. Snapchat omogućuje slanje i primanje fotografija i video snimaka koje je moguće vidjeti samo jednom, nakon čega se dotična slika ili filmić brišu sa uređaja i servera. S vremenom su dodane nove mogućnosti kao što je „My Story“ (Moja priča) kategorija koja prikazuje grupu slika i videa napravljenih u kronološkom redoslijedu. Koncept priča preuzele su ostale popularne platforme kao što su Instagram, Facebook, WhatsApp, Skype, sa više ili manje uspjeha. Prema posljednjih informacijama Snapchat koristi preko 166 milijuna ljudi dnevno koji pošalju preko tri i pol milijarde „snapova“.

Novi izgled Shapchata
Novi izgled Shapchata

Snap Inc., kompanija koja stoji iza popularne aplikacije Snapchat, objavila je da će aplikacija vrlo skoro doživjeti redizajn koja će podijeliti priče od prijatelja od priča koje su postavljene od strane kompanija i nepoznatih osoba. Korisnici Snapchata u ovom trenutku mogu vidjeti jedan niz priča, točnije kombinacija slika i video snimaka, koji isprepliće prijatelje sa reklamama i kompanijama tako da djeluje zbunjujuće i komplicirano. Ovim potezom stvorile bi se dvije kategorije, jedna koja uključuje slike i videjiće prijatelja, a drugi koji će služiti za otkrivanje novih sadržaja profesionalno izrađenih od strane umjetnike, poznatih osoba i kompanija.

Osnovna funkcionalnost Snapchata, ona koja se bazira na slanju poruka između prijatelja i grupe prijatelja, i dalje će funkcionirati na isti način kao i do sada, s tim da će brendovi i dalje biti odijeljeni u svoju posebnu kategoriju.

Snapchat
Snapchat

Redizajn i promjene postepeno će postati dostupne svim korisnicima platformi na kojima se nalazi Snapchat, a to su iOS i Android. Kompanija Span je najavila da će sljedeće godine izdati potpuno novu verziju aplikacije za Android koja bi trebala drastično povećati performanse i optimizirati sučelje, kao i povećati kvalitetu fotografija koja bi napokon trebala parirati onima koje nastaju na iOS baziranim uređajima.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1