NOVOSTI

Samsung

Treći u svijetu Samsung Experience Store u Zagrebu

Zagreb je treći grad u svijetu u kojem je otvoren ekskluzivni prodajno-savjetni centar, Samsung Experience Store Arena.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Prije Zagreba, Samsung Experience Store je otvoren u Torontu i Bruxellesu, a radi se o potpuno novom konceptu – u jednom prostoru možete kupiti novi mobitel, tablet i ili neki drugi Samsungov uređaj, isprobati najnovije uređaje kao što je 4D stolac, popraviti telefon, tablet ili dodatak za mobilne uređaje u brzom servisu čak i za samo sat vremena.

samsung-experience-store-arena-1

Samsung Experience Store smješten je na više od 200 četvornih metara u zagrebačkom Arena centru te nudi unaprijeđeno iskustvo kupovanja i isprobavanja široke lepeze Samsungovih proizvoda.

– Izuzetno smo ponosni što u Zagrebu možemo otvoriti treći u svijetu Samsung Experience Store s potpuno novim konceptom. U suradnji s partnerima, tvrtkom Sancta Domenica, ovaj prodajno-servisni centar postavlja visoku ljestvicu doživljaja i kupnje Samsung proizvoda i tehnologija. Ova je trgovina potvrda naše predanosti potrošačima i partnerima kao i našem nastojanju pružanja izvanrednog korisničkog iskustva svima – naglasio je prilikom otvorenja Tae Hwan Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

samsung-experience-store-arena-11

Na jednom ćete se mjestu zaljubljenici u nove tehnologije moći upoznati sa Samsungovom vizijom budućnosti u kojoj nemoguće postaje moguće. Izložena je široka lepeza proizvoda Samsung – od najnovijih pametnih telefona i satova do tableta, slušalica, zvučnika i uređaja VR kao i brojnih drugih uređaja koji odgovaraju svakodnevnim zahtjevima i potrebama korisnika.

samsung-experience-store-arena-6

Svi će posjetitelji, ekskluzivno u Samsung Experience Store Arena, moći isprobati i posve nov 4D stolac, koji pomoću Gear VR tehnologije omogućava izuzetno živopisno iskustvo virtualne stvarnosti. 4D stolac, pomoću hidrauličkog mehanizma, imitira pokrete i prati sadržaj prikazan na Gear VR uređaju, kao što su vožnja roller coasterom, kajakom na divljim vodama, skijaški skokovi i surfanje na valovima.

samsung-experience-store-arena-12

– Samsung Experience Store Arena je točka na „i“ našeg dugogodišnjeg uspješnog poslovanja sa Samsungom te vjerujemo da će postati omiljeno mjesto interakcije hrvatskih potrošača s najnaprednijim mobilnim tehnologijama današnjice. Ovim putem bi pozvao sve zainteresirane da nas posjete u Areni ovaj vikend i ugrabe fenomenalne popuste do tisuću kuna, vrijedne poklone, mogućnost plaćanja do čak 36 rata te premijerno isprobaju i prednaruče najnoviji Samsungov pametni sat Gear S3 – zaključio je Goran Janičijević, direktor maloprodaje i marketinga, tvrtke Sancta Domenica.

samsung-experience-store-arena-14

U Samsung Experience Store Arena će se redovno održavati treninzi za kupce o najnovijim proizvodima dok će Samsung stručnjaci svim zainteresiranima pokazati napredne mogućnosti pojedinih proizvoda, a moći će se i sami uvjeriti u mogućnosti i kvalitetu inovativnih uređaja. Više informacija o Samsung Experience Store Arena dostupno je na stranicama samsungstore.hr, a detaljnije o Samsung proizvodima i uslugama na www.samsung.com/hr.

samsung-experience-store-arena-2

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Qualcomm priznaje: Snapdragon 6s Gen3 je tek malo nadograđeni Snapdragon 695