NOVOSTI

Otvoren prvi hrvatski Mi Store

Arena Centar postao je dom prvog hrvatskog Mi Storea

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

4/5 - (4 votes)

Vijest o otvorenju prvog hrvatskog Mi Storea oduševila je brojne obožavatelje četvrtog najvećeg proizvođača pametnih telefona, Xiaomija. Mi smo dobili priliku na otvorenju za medije među prvima razgledati prvi domaći Mi Store te se upoznati s njegovim širokim asortimanom Xiaomi proizvoda.

U malom prostoru Bijelić-Co ugostio je brojne novinare i još brojnije proizvode

Xiaomijev cilj je po niskoj, usudili bi se reći “poštenoj” cijeni ponuditi kvalitetne proizvode. Bijelić-Co je prepoznao potencijal Xiaomija kao brenda i odlučio Xiaomijeve proizvode učiniti dostupnima diljem Europe. Svoju misiju započeli su otvorenjem Mi Storea u Beču koji je ubrzo postao hit destinacija ljubitelja Xiaomi proizvoda a danas isto to čine na domaćem tlu, otvaranjem poslovnice u zagrebačkom Arena Centru.

Mi 8 Pro, flagship model Mi Storea

Mi Store je koncipiran na experience store konceptu, odnosno sve uređaje je moguće isprobati prije kupnje što je važno jer su mnogi domaći kupci dosad mnoge Xiaomi uređaje morali kupovati “naslijepo” odnosno putem internetskih trgovina te proizvode birati na temelju recenzija.

Xiaomi u ponudi ima sve, od igle do… robota?

Mi Store vam daje mogućnost isprobati apsolutno sve, od slušalica do romobila. Svaki proizvod ima jedan izložbeni primjerak koji možete koristiti, spojiti vlastiti uređaj na njega i osobno se uvjeriti u kvalitetu Xiaomi proizvoda.

Zanima vas kako zvuče Xiaomi Piston slušalice? Možete ih isprobati u Mi Storeu kao i sve ostale proizvode u ponudi

U ponudi prvog hrvatskog Mi Storea nalazi se preko dvjesto proizvoda, te su pametni telefoni koji su Xiaomijev najpoznatiji proizvod zapravo mali dio ponude. Od proizvoda istaknuli bismo Xiaomi Mi Laser Projector, laserski 4K ultra short throw projektor koji na udaljenosti od svega 45 centimetara može projicirati sliku veličine dijagonale 160 centimetara koji je ujedno i najskuplji proizvod u ponudi Mi Storea.

Omjer udaljenost i veličine slike Mi Laser Projectora je uistinu impresivan

Mi Store u ponudi ima i kućanske aparate poput kuhala riže i robotskih usisavača, higijenske uređaje poput električne četkice za zube i brijaćeg aparata te široku ponudu ruksaka u koje možete spremiti svoje Xiaomi Mi Air 13,3″ prijenosno računalo, koje je također u ponudi Mi Storea.

Paleta Xiaomi proizvoda broji preko tisuću različitih proizvoda, od kojih je njih dvjestotinjak dostupno u hrvatskom Mi Storeu

Proizvoda je zaista mnogo, te kako biste vidjeli cijelu ponudu morate osobno doći u Mi Store. Ako se u Mi Store odlučite doći 22. 12. u 10 sati kada je otvorenje za javnost, u prvih 11 minuta možete dobiti dva uređaja po cijeni jednog a nakon toga u 100 minuta nastavlja se akcija 2+1 gratis, u kojoj također možete ostvariti velike uštede.

4/5 - (4 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1