NOVOSTI

Marshall za putovanja

Best buy bluetooth prijenosni zvučnik Marshall Killburn II

Na testu najboljih 16 bluetooth zvučnika Killburn II bio je Best Buy u kategoriji iznad 1000 kuna

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Trebate li glazbu u pokretu koju nećete slušati samo vi, prijenosni bluetooth zvučnik mogao bi vam postati najbolji prijatelj uz pametni telefon i glazbeni streaming servis ili osobnu offline kolekciju glazbe. Marshall Killburn II osvojio je Best Buy nagradu u velikom usporednom testu časopisa Vidi. Budući da postoji veliki broj različitih uređaja i cijena, test je podijeljen u više kategorija, a Marshall Killburn II pokazao se najisplativijim kroz omjer kvalitete i cijene u modelima koji koštaju više od 1000 kuna.

Marshall Kilburn II s baterijom od 20 sati

Marshall zvučnik klasičnog izgleda, koji će se dopasti starijim ljubiteljima žanra, ali i mlađima jer ipak je retro u modi. Marshall brand zvučnike i slušalice proizvodi švicarska firma Zound Industries i možemo reći da su ostali vjerni izvoru. Kilburn II je po izgledu, a i performansama, nešto manja verzija Stanmore zvučnika te nudi jednaku kontrolu zvuka u obliku analognih potenciometara kakvi su se nalazili na originalnim Marshallovim pojačalima.

Marshall Killburn II

Prvime kontrolirate glasnoću neovisno o postavkama na mobitelu, iako i one imaju utjecaj na konačnu snagu. Drugi i trći potenciometar svaki kontroliraju snagu duboke, odnosno visoke frekvencije kako bi izlazni zvuk prilagodili svojem ukusu. Primjerice, ako tiho slušate glazbu, mogli biste htjeti malo više dubokih tonova, no jednom kada zvučnik navinete, prejaki duboki tonovi počnu distorzirati glazbu, pa ih je poželjno ipak malo oslabiti za optimalno iskustvo slušanja glazbe.

Bluetooth 5.0 je stigao na bežične zvučnike

Kao i kod Stanmore modela, naše mišljenje je da će se gitara puno bolje čuti na ovom zvučniku od, recimo, EDM glazbe kao suprotne krajnosi, a zvučnik je vjerojatno prilagođen glazbi koja je brand i proslavila. Dolazi s baterijom od 20 sati rada te ima jedan woofer snage 20 W i dva visokotonca od 16 W za 36 W ukupne snage. Tu je i Bluetooth 5 specifikacija koja predstavlja prvi primjerak bežične reprodukcije glazbe koju smo mogli ozbiljnije testirati s ovom tehnologijom.

Osim, naravno, veće kvalitete audiozapisa koji je moguće slati, domet se povećao za duplo, premda to ne znači da će takvi rezultati biti u stvarnosti. Srećom, možemo potvrditi da ni na petnaestak metara od zvučnika sa zidom između nismo izgubili signal, što je odličan rezultat, no s 5.0 specifikacijom bira se između daljine i količine podataka koju može prenijeti.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1