NOVOSTI

Kingstonov Lightning/USB stick za iOS uređaje

Vanjska pohrana za iOS uređaje

Jednostavna alternativa Cloudu u obliku čvrste prijenosne memorije

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Većina vlasnika iPhone uređaja imaju veliku količinu slika i videa na svojim uređajima koje često zauzimaju velik dio iPhonove ugrađene pohrane. I dok se sve to može spremiti na cloud, nekad je sigurnije ili potrebnije imati fizičku kopiju pri ruci.

Ovdje u igru dolazi Kingston sa svojim novim DataTraveler Bolt Duo. Dostupan u varijanti od 32, 64 ili 126GB DataTraveler Bolt Duo je u suštini prijenosni memorijski stick s Lightning priključkom za spajanje na vaš iOS uređaj u svrhu stvaranja kopija slika, videa ili dokumenata. Na tržištu postoje već slični proizvodi koji su znatno jeftiniji ali ono što Kingstonov Bolt čini specifičnim je njihov naglasak na čvrstoću i trajnost. Zbog toga je Bolt metalnog dizajna.

Korištenje Bolta je jednostavno, skine se službena Bolt app, priključi se Bolt u uređaj i odmah možete početi kopirati slike s telefona na stick dok ih istovremeno možete brisati s memorije uređaja. Postoji mogućnost samo kopiranja, kopiranja samo videa ili samo slika i slično.

Vrijedno je spomenuti da Bolt omogućuje i spremanje slika s različitih iOS uređaja tako što za svaki uređaj automatski kreira njegov folder u memoriji.

Umjesto da naknadno prebacujete slike i videe, Bolt ima i mogućnost direktnog spremanja slika i videa dok ih snimate ili slikate. Nakon što završite snimanje jednostavno odspojite Bolt sa svog uređaja i suprotni USB kraj Bolta uštekate u svoje računalo koji bolt vidi kao obični USB stick.

Dimenzije Bolta su poput svih USB stickova male, a s obzirom na njegovu veliku cijenu (120$ za 128GB varijantu) postoji rizik da ga jednostavno izgubimo. Da nam pomogne oko toga, Kingston u paketu uključuje i gumeni spremnik koji se može staviti na ključeve tako da nam je uvijek pri ruci ali i dalje siguran od toga da ga negdje ne zagubimo.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1