NOVOSTI

Nagradni natječaj

Alcatel Idol 4+ s VR naočalama i Alcatel Go Play osvojili su…

Provjerite jeste li u našem nagradnom natječaju osvojili Alcatel Idol 4+ s VR naočalama i Alcatel Go Play.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Imamo sretne dobitnike drugog i trećeg kruga našeg nagradnog natječaja kojeg smo organizirali u suradnji s www.mobis.hr – kako biste osvojili vrijedne smartfone Alcatel Idol 4+ s VR naočalama i Alcatel Go Play bilo je potrebno napisati što biste prvo voljeli vidjeti korištenjem VR naočala s mobitelom Alcatel Idol 4+.

Između mnogobrojnih pristiglih prijedloga naš žiri je izabrao sljedeća dva prijedloga, Ivane Trčak i Tanje Batinić:

Prvo što bih voljela vidjeti sa svojim novim VR headsetom je neki od mojih 3D modela za fakultet. Studiram arhitekturu u Zagrebu te tamo za svaku radionicu trebamo razvijati naš koncept kroz makete i 3D modele. Pomoću BIMx eXplorer aplikacije i ovog headseta iskustvo bi bilo predivno. I predobro za daljnji razvoj projekta kroz semestar! Vrlo bi mi pomoglo, a i sigurna sam da bi i profesori bili iznenađeni tim novim iskustvom.
Mogla bih vidjeti prostor koji stvaram. Doživjeti ga krećući se kroz njega. Virtualna realnost nam daje mnogo – a time i prostor za eksperimentiranje, proučavanje, pokušaje i pogreške – bez sumnji, krivih dojmova, pretpostavki i loših posljedica. Jasno nam prikazuje sve dobro i loše u tim 3D modelima. Predstavlja taj kreirani svijet onakvim kakav je zapravo stvoren – što jako često kreatorima nevidljivo. Jedna stvar je nacrtani 2D tlocrt ili presjek. Jedna stvar su skice i perspektive. Ali ništa od toga nije ni približno dobro pravom, fizičkom doživljavanju prostora koje nam, za sada, pruža samo VR.
Postoje mnogi romani i filmovi na temi gubljenja ili bijega u VR. Neki filozofi predviđaju takvu budućnost čovječanstvu. Zašto bi živjeli u ovom nesavršenom svijetu, kad bismo mogli živjeti u raju. Moram priznati, ideja toga je i meni jako privlačna, ali samo kad bi mi ostala mogućnost kreiranja i stvaranja prostora, oblikovanja volumena, crtanja putova i upravljanje pogledima i susretima drugih ljudi. I kad bi to bilo samo na određeno vrijeme… Jer bih ipak samo taj kreativan aspekt sebe živjela tamo. I baš za to je ovaj VR headset savršen. Baš… on point 😀
Ivana Trčak je osvojila Alcatel Idol 4+ s VR naočalama

Alcatel Idol 4 + VR naočale

Najveća želja mojem sinu je da ima svoj mobitel. Obožava igrice i programiranje, a šta je VR, to je on meni objašnjavao tako da mislim da je pravi kandidat za vašu nagradu.
Tanja Batinić je osvojila pametni telefon Alcatel Go Play.

Alcatel GoPlay

Čestitamo svim dobitnicima vrijednih nagrada.

5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1