NOVOSTI

Povoljnije ne može biti

Tablet za djecu MeanIT Tablet Q15 Kids

MeanIT Tablet Q15 Kids je tablet za najmlađe, s odličnom cijenom i s aplikacijama za djecu.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

4.6/5 - (9 votes)

Sve se više roditelja odlučuje za kupnju tableta sa svrhom smirivanja djece dok ih hrane, obavljanja telefonskog razgovora na miru ili za neki treći povod, recimo dok se voze u automobilu. Tableti su dovoljno pojeftinili da se bez problema mogu smatrati povoljnom investicijom, a svojom namjenom i veličinom su idealni za mališane, koji većinu vremena na njima igraju igre ili gledaju (YT) videe. U rang tableta namijenjenih djeci spada i MeanIT Q15 Kids koji se odlikuje zaštitnim plastično-gumenim omotom, dodatnim osiguranjem protiv slučajnih padova te odličnom cijenom. Zaštitni bijeloplavi plastično-gumeni omot zasigurno će doprinijeti smanjenju štete od slučajnih padova.

Uz uobičajene postavke i aplikacije, tu je još set igara namijenjenih djeci te aplikacija iWawa, s kojom možete kontrolirati što vaše dijete smije otvarati, kakve stranice smije posjećivati, što smije slušati/gledati te koliko smije koristiti tablet.
Na tabletu se, osim predinstaliranih Googleovih aplikacija i Facebooka, nalazi pregršt igara za najmlađe (slikovnice, brojalice, slagalice…). Naravno, s Play trgovine naknadno možete skinuti domaće ili lokalizirane aplikacije sličnog karaktera pa tako obradovati i najmlađe.

U paketu ćete dobili tablet MeanIT Q15 Kids, punjač i dva kabela za punjenje. Jedan je standardni microUSB, dužine od čak 201 cm, a drugi DC kabel dužine 203 cm (što jako cijenimo jer se djeca vrlo često igraju dok je tablet spojen na struju pa postoji velika mogućnost da će se oštetiti utor za punjenje).

S gornje desne strane nalazi se prednja kamera, s desne strane gumb za uključivanje/isključivanje, tipke za pojačavanje/stišavanje zvuka te utori za slušalice, microUSB i DC kabel. Sa stražnje desne strane smješten je utor za microSD karticu, na gornjoj desnoj strani nalazi se stražnja kamera, a na gornjoj lijevoj zvučnik. Površina tableta valovito je zaobljena na stražnjoj strani zbog čega tablet jako ugodno leži u ruci.

MeanIT Q15 Kids ima 7-inčni ekran rezolucije 1024×600 (169 ppi), a ekran je responzivan. Radi na Rockchipovu RK3126 čipsetu s četverojezgrenim procesorom na taktu od 1,2 GHz i s 1 GB RAM-a. Od deklarirane interne memorije od 8 GB dostupno je 4,9 GB. Memoriju možete proširiti microSD karticom do 32 GB. Od načina za povezivanje, tu su WiFi i Bluetooth. Na uređaju je predinstaliran Android preglednik koji maksimalno može imati osam otvorenih kartica.

MeanIT Q15 Kids je povoljan tablet prvenstveno namijenjen nišnoj skupini – djeci koja će tražiti da se vrti njihov omiljen spot na YouTubeu ili se zabavljati nekom igrom.

Intelkom
www.meanit.hr
Cijena: 499 kn

4.6/5 - (9 votes)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1