NOVOSTI

Aplikacija One Suite Hotel

Otključavanje hotelske sobe s mobitelom

Vipnetova mobilna aplikacija One Suite Hotel zamjenjuje karticu za ulazak u hotelsku sobu.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Rezervirali ste hotelsku sobu, dolazite do recepcije te vam se dodjeljuje digitalni ključ s kojim, uz mobilnu aplikaciju One Hotel Suite, na vratima vaše sobe samo približite mobitel na maksimalno 4-5 centimetara od brave odnosno čitača i ulazite u sobu. Ne radi se o scenariju iz budućnosti – Vipnet je predstavio mobilnu aplikaciju koja za hotelske sobe i druge prostorije omogućuje kreiranje mobilnog digitalnog ključa koji se pohranjuje u mobilni telefon, a zatim se preko Bluetootha obavlja autorizacija ulaska u sobu. Otključavanje brave nije moguće s veće udaljenosti od 2-5 centimetara kako bi se osigurao sigurnosni aspekt.

Aplikacija Mobilni hotel, koju je Vipnet razvio u partnerstvu s tvrtkom Intersoft Technologies d.o.o. omogućuje interakciju gosta i hotelskog osoblja te ponudu raznih hotelskih sadržaja koristeći digitalnu platformu. Uređaji koji će podržavati aplikaciju su sa Android i iOS OS-om. Vipnet je mobilnu aplikaciju demonstrirao na novom modelu Samsung Galaxy S8.

Na isti se način, uz ulaz u hotelsku sobu, gostima može omogućiti otvaranje rampe za parkiranje vozila, pristup dodatnim sadržajima kao što su saune i bazeni, rezerviranje izleta, naručivanje prijevoza, kupnja artikala iz web ponude hotela itd. Istovremeno, hotel može pratiti navike gostiju kroz korištenje mobilne aplikacije, zatim nadzirati učinkovitost rada zaposlenika hotela te uz ciljani marketing povećati prodaju usluga i proizvoda partnera hotela. Sve informacije su dostupne u stvarnom vremenu, a aplikacija podržava chat s recepcijom tako da ne morate razmišljati koji broj otipkati kada želite kontaktirati recepciju.

Istovremeno se nudi razvoj novih digitalnih servisa kao što su situaciji marketing (na primjer, kad je jako vruće onda se mogu ponuditi hladna pića) i integracija senzora kad je slobodna ležaljka na plaži.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1