NOVOSTI

Samsung

Upravljanje pametnim QLED televizorom putem Smart View aplikacije

Upravljanje Samsungovim najnovijim pametnim QLED televizorom moguće je i putem mobilnih Android i iOS aplikacija.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

5/5 - (1 vote)

Korištenjem Samsungovog pametnog televizora iz QLED linije s najnovijom Smart View mobilnom aplikacijom moguće je uživanje u personaliziranom Smart Hubu. Samsung je u Hrvatskoj premijerno predstavio novu premium liniju QLED TV prijemnika fokusiranih na rješavanje triju najčešćih „bolnih točaka“ korisnika, zahvaljujući rješenjima nazvanim Q Picture, Q Smart i Q Style. Uz dizajn, naglasak je na pametnim značajkama i kvaliteti slike.

Samsungovi QLED TV prijamnici podižu Quantum dot tehnologiju na novu razinu, zahvaljujući poboljšanjima u učinkovitosti osvjetljenja, stabilnosti i širem spektru boja. Poboljšani su najvažniji aspekti kvalitete slike, uključujući kut gledanja, volumen boje, osvjetljenje i kontrast, za što su osvojili i certifikat jednog od najvećih europskih znanstveno-tehničkih udruženja Verband Deutscher Elektrotechnik (VDE).

Poboljšan je i Samsung One Remote Control daljinski upravljač koji omogućava upravljanje Smart Hubom kao središnjim izbornikom „pametnog“ sadržaja kao što su usluge TV na zahtjev, YouTube i druge, a dodana je i mogućnost upravljanja mnoštvom perifernih uređaja, uključujući BluRay ili DVD reproduktore, set-top box uređaje i druge, kao i glasovno upravljanje.

Zanimljivo je riješen problem povezivanja više uređaja na televizor – u potpunosti novi Invisible Connection kabel duljine do 15 metara pomaže dovesti u red žice i nered koji nastaje od mnogobrojnih kabela zahvaljujući profinjenom sustavu od jednog kabla. Korisnici sada mogu prilagoditi raspored svojeg prostora zahvaljujući tom optičkom kabelu koji povezuje OneConnect uređaj kao „mozak“ televizora s periferijom, a budući da je njome moguće upravljati izravno s TV prijamnika, korisnici će sve uređaje moći spremiti, primjerice, u ormarić koji je udaljen od samog TV-a i tako maksimalno prilagoditi razmještaj dnevnog boravka svojim željama.

Televizori iz serije 7 i 8 novih QLED TV prijemnika dostupni su na hrvatskom tržištu – ulazni model je 49-inčni model serije Q7F ravnog zaslona čija je preporučena maloprodajna cijena 17.299 kuna.

Tae Hwan Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung Electronics
5/5 - (1 vote)
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1


Moglo bi te i ovo zanimati...

x
Samsung potvrdio dolazak Galaxy Watch FE pametnog sata