TESTOVI

Premium feeling

Noa H4se

Noa je izdašna s RAM memorijom, premium osjećajem izrade kućišta i prihvatljivom cijenom
EKRAN / REZOLUCIJA
KAMERA / VIDEO
BRZINA / CHIPSET
MEMORIJA / RAM

Ocjena članka

0

Ocijeni test

4.2/5 - (4 votes)

Uvod, sadržaj pakiranja

Domaći Noa brand bogatiji je odnedavno za jedan zanimljiv Android mobitel H4se u kojem su kombinirali osrednje velik telefon s ekranom od 5 inča, premium završnu obradu, zanimljive i uglavnom napredne ugrađene hardverske komponente kao što su 3 GB radne memorije i Sonyjeve kamere te prihvatljiva cijena od 1599 kuna.

U pakiranju smo u lijepoj bijeloj kutiji uz mobitel Noa H4se dobili zaštitnu snježno bijelu tekstilnu vrećicu, brzi punjač, kabel dužine 100 centimetara te stereo slušalice.

Dizajn, ergonomija, cool faktor

Noa H4se je izrađena kao neki vrlo skupi telefon – kaljeno staklo se koristi i s prednje i sa stražnje strane kućišta telefona pa je time telefon sklizak u ruci, a skliskosti pridonosi i bočna strana od metala koja je na rubovima pjeskarena s 0,45 mikrona. Dakle, s jedne strane smo dobili telefon s kojim ćete biti ponosni svaki put kad ga primite u ruke, ali istovremeno moramo paziti da nam ne isklizne iz ruke. Staklo je dvostruko kaljeno s 2.5D zakrivljenim dizajnom te se i time dobilo na boljem ležanju telefona u ruci. S obzirom da se kućište ne otvara, završno spajanje je savršeno, bez ikakvih škripuckanja koliko god tražili dok smo uvijali kućište. Kućište s debljinom od 6,9 mm spada među tanja na tržištu.

Bili smo vrlo pažljivi tako da nam se tijekom tjedan dana testiranja telefona nijednom nije dogodilo da je telefon pao. S tim da nismo koristili zaštitnu vrećicu jer bi nam ona usporavala reakciju na dolazni poziv i vrlo česte notifikacije, ali je zgodna ako se telefon prenosi na duže vrijeme recimo u automobilu u kojem nećemo telefonirati.

Cool je u potpunosti ravan dizajn kod kojeg čak niti kamera ne viri prema van, kao i osjećaj da ekran prekriva obje bočne strane prednjeg dijela kućišta od gotovo kraja do drugog kraja. Inače, prednja površina je s čak 93% popunjena ekranom.

4.2/5 - (4 votes)
1 | 2 | 3 | 4
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "test" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "test" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "test" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1