TESTOVI

Baby Galaxy

Samsung Galaxy A3 (2017)

A3 izgleda poput lijepe i slatke bebice, ali dizajn nije jedini njegov adut pred sve mnogobrojnijom i jeftinijom konkurencijom koja dolazi s istoka
EKRAN / REZOLUCIJA
KAMERA / VIDEO
BRZINA / CHIPSET
MEMORIJA / RAM

Ocjena članka

0

Ocijeni test

4.6/5 - (5 votes)

Tijekom tri godine Samsungova A serija je napredovala u višu srednju klasu, koju potkrepljuje ponajprije kvaliteta izrade, zatim dizajn koji direktno aludira u veće modele iz S serije, a niti specifikacije nisu nimalo loše. Za prosječnog korisnika koji želi dobiti nešto više, s prizvukom premiuma. Galaxy A serija, koja je naslijedila odličan model Galaxy Alpha, koji je utro put, sastoji se od tri podmodela – A3, A5 i A7, s tim da se A7 ne pojavljuje na hrvatskom tržištu jer bi bio previše konkurentan glavnim modelima. Pogledajmo što nudi Samsung Galaxy A3 (2017) uz koji ćete u pakiranju dobiti slušalice i punjač.

Dizajn, ergonomija, cool faktor

U pogledu dizajna i izrade Samsung Galaxy A3 2017 zaslužuje odličnu, visoku ocjenu, i to ne samo u segmentu kojem pripada nego je sa svojom utegnutom, čvrstom izradom od (Gorilla 4) stakla s prednje i stražnje strane te aluminija na boku i kvalitetnim spojevima pravi konkurent i daleko jačim, većim i skupljim modelima. Jasno, ne prate dizajn i izradu vrhunske, najjače komponente, ali s obzirom na cjenovni rang dobit ćete više nego što platite. I voljet ćete nositi ovaj mobitel u ruci jer je zaista odlično ergonomski napravljen, s ugodnim rubovima, veličinom za one koji ne žele i ne traže veliki telefon nego su zadovoljni s 4,7 inča ekrana.

Testirali smo Samsung Galaxy A3 (2017) u crnoj boji, a telefon djeluje kao oblutak i kako god da ga uzmemo u ruku on ugodno leži. Nema nikakvih vanjskih istaknutih dijelova koji bi eventualno smetali pri korištenju, a neće zapinjati niti kad se vadi iz džepa hlača ili iz torbice.

Nova A serija vanjski zvučnik ima smješten u gornjem desnom okviru telefona pa je time na najbolji način pozicioniran te A3 neće praktički nikada biti u poziciji da zvuk ne dopire do vas. Time se Samsung odmaknuo do dizajna koji se „fura“ danas na gotovo svim telefonima – na dnu se obično nalaze perforirane rupice kroz koje dopire zvuk. Odlično rješenje s novom pozicijom zvučnika, u svakom slučaju! Senzor otiska prsta je smješten na hardversku tipku ispod ekrana te vrlo brzo otključava telefon, u skladu s očekivanjima. Na dnu telefona se nalazi USB Type-C ulaz.

4.6/5 - (5 votes)
1 | 2 | 3 | 4

string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
string(4) "test" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "test" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "test" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "test" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1