NOVOSTI

SBOX Nano Hybrid Display je najbolja zaštita ekrana za sve vaše uređaje

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Novi trend pametnih telefona veliki je ekran s vrlo tankim obrubom koji se, po mogućnosti, prostire od ruba do ruba uređaja. Takva konstrukcija pametnog telefona poboljšava korisničko iskustvo kod pregledavanja svih vrsta sadržaja. Zahvaljujući ARM procesorima, većina aplikacija će se vrtjeti bez problema. Veliki je ekran, stoga, iznimno važan, jer služi kao glavni pokazatelj svih mogućnosti tehnoloških postignuća današnjice. Međutim, postoji jedna fatalna mana svih ekrana – lako se lome. Mobilne uređaje nosimo posvuda sa sobom, pa šansa za padom i oštećenjem raste. Ako se ekran razbije, popravak je skup, a ponekad čak i neisplativ jer košta gotovo kao i sam uređaj. Stoga, nameće se zaključak da je veoma mudro uložiti nešto novaca i u zaštitu samog ekrana.


Sigurno ste čuli za PET i TPU zaštitne folije. Tanke su i fleksibilne, no ne i pouzdane kad se radi o ogrebotinama i padovima. Kaljeno staklo, kao naprednija tehnologija, nešto bolje apsorbira udarce, ali se mora mijenjati nakon svakog većeg oštećenja. Uz to, prilično je debelo (0,30 do 0,50mm), što uništava elegantan izgled telefona, pogotovo ako pričamo o prijašnje spomenutom stilu “od ruba do ruba” a i sami rubovi su dosta osjetljivi.
Nano Hybrid Glass spaja najbolje iz ova dva svijeta. Iznimno je tanak (0,13mm) i elegantan, ali i izrazito otporan na udarce i ogrebotine. Tehnologija potiče iz Japana, a radi se o peteroslojnoj fleksibilnoj foliji s nano česticama stakla. Zbog izuzetne čvrstoće (stupnja 9H), izuzetno dobro apsorbira udarce, pa zamjena nakon svakog pada uređaja nije potrebna. Također, „anti fingerprint“ sloj omogućava da se na samom staklu ne zadržavaju otisci prstiju ili druga prljavština.

Instalacija je iznimno jednostavna, a osim praktičnih uputa, skeniranjem QR koda na pakiranju možete vidjeti i video postupak cijele instalacije.
Zaštita ekrana dostupna je za sve veličine mobitela, tableta, pametnih satova, laptopa, monitora i drugih uređaja i to sve do maksimalnih 90x50cm. Zahvaljujući kompletnoj in-house proizvodnji u Hrvatskoj, od crtanja/dizajniranja preko laserskog rezanja i obrade pa sve do kompletiranja i pakiranja, isporuka Nano hybrid stakla za bilo koji uređaj je moguća u vrlo kratkom roku.
Kad se zbroje svi navedeni benefiti, Nano Hybrid Glass predstavlja najbolji izbor zaštite ekrana koji trenutno postoji na svjetskom tržištu. Tanko i elegantno, ali čvrsto i iznimno otporno Nano Hybrid staklo, vaše će ekrane čuvati od oštećenja i prljavština, vaš novčanik od velikih troškova, a vaš um od nepotrebnih briga.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1