NOVOSTI

Honor

HONOR najavio globalno lansiranje HONOR Magic4 serije na MWC 2022 sajmu

Osim Honor Magic4 serije, predstavljeni su i pametni satovi te slušalice.

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

HONOR je predstavio  potpuno novu liniju  proizvoda na sajmu MWC 2022. Proizvode predvodi HONOR Magic4 serija, koja se sastoji od HONOR Magic4 i HONOR Magic4 Pro pametnih telefona. HONOR je također predstavio potpuno novi pametni sat HONOR GS 3 i HONOR Earbuds 3 Pro slušalice.

Honor Magic4 serija

Opremljena mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, HONOR Magic4 serija korisnicima donosi snagu i performanse za sve situacije. U usporedbi s prethodnom generacijom, Honor Magic4 serija poboljšava performanse procesora za 20%, performanse GPU-a za 30% i AI mogućnosti za  čak 300%.

Honor Magic4 serija opremljena je s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Podržan je i HONOR Turbo Engines sustav koji maksimizira mogućnosti čipseta. HONOR OS Turbo X osigurava nesmetan rad hardvera i softvera kako bi se značajno poboljšale performanse i potrošnja energije.

Tu je i AI Super Rendering tehnologija koja putem GPU Turbo X-a pruža iznimno veliku brzinu prikaza i mrežnu povezanost, istovremeno stvarajući manje topline i smanjujući latenciju, adekvatno zadovoljavajući zahtjeve igrača.

Pametni sat HONOR GS 3

HONOR je također predstavio pametni sat HONOR GS 3. Ovaj sat koristi  materijale kao što je nehrđajući čelik 316L, a sat je dizajniran za ugodno nošenje tijekom dana i teži samo 44 g.

HONOR GS 3 dolazi s novim osmokanalnim PPG senzorskim modulom koji detektira  optičke signale. Zajedno s AI mehanizmom za praćenje brzine otkucaja srca koji kombinira više algoritama za poništavanje buke tijekom vježbanja, HONOR GS 3  poboljšava točnost praćenja pulsa, omogućujući korisnicima da bolje prate svoje zdravlje.

HONOR GS 3 ima mogućnost praćenja rute i koristi ugrađeni L1 / L5 dvofrekventni GNSS (Globalni navigacijski satelitski sustav) prilikom trčanja, vožnje bicikla ili planinarenja na otvorenom.

Dostupan je u tri boje: Midnight Black, Ocean Blue i Classic Gold. Cijene i dostupnost će biti poznati kasnije.

HONOR Earbuds 3 Pro slušalice

HONOR je također najavio lansiranje potpuno novih HONOR Earbuds 3 Pro slušalica. Radi se o bežičnim stereo (TVS) slušalicama, a opremljene su dizajnom s dva zvučnika, koji uključuje zvučnik promjera 11 mm, pružajući bogate i nježne zvučne detalje i snažan bas.

HONOR Earbuds 3 Pro slušalice posjeduju AI Active Noise Canceling (AI ANC) tehnologiju, omogućavajući korisnicima da uživaju u glazbi s  dubokim zvukom tijekom gejminga ili konferencijskih poziva.

Cijene i dostupnost HONOR Earbuds 3 Pro slušalica bit će naknadno objavljene.

 

 

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1