NOVOSTI

MWC uskoro počinje, ne propustite najnovije vijesti sa sajma

mwc

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Kao i svake godine, Mobile World Congress krajem veljače predstavlja svijetu svu novu mobilnu tehnologiju za 2019. pa i na dalje, od gotovo svakog proizvođača kako hardvera tako i softvera .

 

MWC počinje 25.2. u Barceloni te je tim Vidilaba spreman prenijeti vam sve novosti direktno sa sajma. Naravno iz mora novotarija i brendova, ipak se neki ističu po zanimljivostima, a mi se nadamo istražiti sve brendove koji su značajni na našem tržištu, kao i njihovu najnoviju ponudu.

Prva na listi je naravno 5G tehnologija. Uz brojne najave te vrlo agresivno širenje i najavljivanje, zanima nas u kojem je stadiju razvoja. Uređaji sa 5G odašiljačima trebali bi se pojaviti već u prvoj polovici ove godine, no bez infrastrukture, predstavljaju beskorisnog bacanje novaca. Najavljivale su se ogromne brzine, no nas zanima što možemo očekivati u stvarnome svijetu. I dok 5G donosi brojna druga poboljšanja osim samih brzina za mobilne telefone, dok ona budu implementirana u stvarne proizvode može proći još nekoliko godina.

Noa, sada već poznati domaći brend, predstavlja veći broj novih proizvoda koje ćemo svakako pogledati. Tu su novi mobiteli serije F sa modernom AI tehnologijama koa i mogućnostima slikanja slika te povećanjem njihove rezolucije na ogromnih 65 megapiksela. NOA N10, kao i nova N20 također će biti izložene na sajmu. Ako ipak trebate nešto izdržljiviji uređaj, NOA Hummer 2019 pružiti će vam sigurnost od padova i udaraca. Televizori i tableti su također u ponudi, a očekujemo pogled i na novi Android 8.1 TV sa mogućnošću odabira snage hardvera pri kupnji.

Huawei i Samsung zasigurno dižu granicu mogućeg sa svojim novim uređajima koje se naravno nadamo isprobati, dok od Xiaomija možemo očekivati premium hardver po uistinu pristupačnoj cijeni, pogotovo sa obzirom da se priča i o 5G verziji njihovog uređaja kojeg bi se svakako isplatilo pogledati. Osim smartphonea, Huawei predstavlja i nove laptope za 2019. godinu kojim napadaju premium ultrabook sektor.

Sony se također očekuje sa većim brojem proizvoda, a najočekivaniji je naravno njihov novi flagship, Xperia XZ4, ili kako priča ide, rebrandiran u Xperia 1. Naravno, posjetiti ćemo Sonyjev prostor da se uvjerimo za koje su se ime odlučili, među ostalim stvarima.

Nokia je jedan od brendova na kojima držimo budno oko jer je prošli MWC prošao sa predstavljanjem, kako flagship Sirocco modela,tako i vrlo popularnog 7 Plus modela. Za ovu godinu očekujemo naravno novosti u mainstrema segmentu po solidnim cijenama i vrhunskoj kvaliteti kamere kao i prošle godine, ali i dugo očekivani Nokia 9 Pureview uređaj koji bi trebao zauzeti flagship poziciju cijeloga brenda. Više od godine dana gledamo u setup sa pet stražnjih kamera te bi sada napokon mogao i doći u ruke, kako novinara tako uskoro i korisnika.

Ostaju još brojni brendovi čije štandove planiramo proći te svakako pratite naše Facebook i Twitter profile za najbrže i najsvježije novosti.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1